USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку кіт покусав дітей, є підозра на сказ

2 Квітня 2017 12:07
У Луцьку агресивний кіт кидався на людей і покусав дітей, інформує Волинь 24.

До директора КП «Ласка» зателефонувала служба порятунку і повідомила - на вулиці Дубнівській кіт покусав двох дітей. Є підозра, що тварина хвора на сказ.



Батько дитини, яку покусав кіт, до приїзду працівників КП «Ласка» закрив кота пластиковим кошиком і поклав на верх каміння, щоб тварина не перевернуло його.



Працівники КП «Ласка» забрали кота та помістили в ізолятор. Батьки з хвилюванням чекають результат.

Якщо тварина хвора на сказ – вона протягом 14 днів помирає, тоді її тіло везуть на розтин у державну лабораторію, щоб підтвердити або скасувати діагноз сказу.

Якщо тварина жива протягом 14 діб – значить не хвора, тоді дитині не доведеться колоти уколи від сказу, які не зовсім позитивно впливають на імунітет.

Батьки тепер надіються, що кіт буде живий протягом цього періоду. Кажуть, прибився до них, жив кілька днів, а тоді почав кидатися.

"В котре прошу усіх власників вакцинувати та реєструвати своїх домашніх улюбленців. Це безпека вашої родини і захист тварини, яка живе з вами. КП «Ласка» створене для захисту населення, але ми не зможемо вирішити повністю проблему із цим страшним захворюванням, якщо власники не почнуть активно вакцинувати своїх тварин від Сказу", – наголосила Дана Новарчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КОНЦТАБІР «ЛАСКА»: КУДИ ЗНИКАЮТЬ ТВАРИНИ І ГРОШІ З ЛУЦЬКОГО ПРИТУЛКУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 2 Квітня 2017 12:41
А що робили з котом діти? Іноді вони кого завгодно до сказу доведуть... Може кіт оборонявся?
111 Показати IP 14 Квітня 2017 20:46
А котик что все 14 дней провел в этой клетке, которая на фото? Ужас какой-то =(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus