USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

У Луцьку поменшає «китайських» маршруток

20 Березня 2013 12:30
Збільшити кількість зручніших для людей автобусів на маршрутах №31 та №47 планують до початку травня у Луцьку.

Про це повідомив заступник директора підприємства «Волиньавтомотосервіс» з питань пасажирських перевезень Назар Романюк під час засідання виконкому Луцької міськради 20 березня.

За його словами, з травня на маршрутах №31 і №47 у Луцьку курсуватимуть 5 автобусів вітчизняного виробництва. Наразі ж «Волиньавтомотосервіс» взяв в оренду 3 автобуси марки «Богдан», аби здійснювати обслуговування цих маршрутів, зменшивши тим самим кількість скарг людей на незручні низькі сидіння в автобусах китайського виробництва.

У інших же автобусах планують замінити оббивку сидінь. Наразі це зробили у 2 автобусах підприємства.
Щодо питання кількості виконаних рейсів цих маршруток, Назар Романюк розповів, що на підприємстві готові збільшити кількість автобусів до дев’яти на обох маршрутах, що дозволить зменшити інтервал руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Капризная Показати IP 20 Березня 2013 12:34
Романюк ето сын мера?
мешканка Чернишевського Показати IP 20 Березня 2013 12:40
нарешті! дійсно, додали Богданів. Ситуація покращилася. водії кажуть, що все через те, що китайці часто ламалися. І за навігатори спасибі. тепер вранці виходимо, попередньо промоніторивши інтернет. зручно))
Лучанин Показати IP 20 Березня 2013 14:21
Піднімають ціни на проїзд,то хай збільшують кількість тролейбусів. А то тролейбусів в обласному центрі як кіт наплакав. Не знаю годину а то й більше чекати їх.
Вова Показати IP 20 Березня 2013 14:48
китайські катафалки розраховані на дітей, нормальній людині ні сісти зручно, ні стати комфортно...заборонити їх треба було відразу, але хтось хабарем собі прибуток вирішив, а людям муку за їх гроші.
DK Показати IP 20 Березня 2013 14:51
Малолітн%м п!#арасам - руки повідривати, усі видіння від середини салону до кінця - розписані, "маша любить дашу", поролон видертий, тряпчана обшивка порвана вхлам. Нарешті, % напів-мертвих Шаолінів з вікнами зі скотчу зменшується, це приємно дивує!
той хто Показати IP 20 Березня 2013 20:02
назар це впливова молода людина . його взяли на роботу,щоб кришувати цe пIдприемство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus