USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку ремонтують будинок культури. ФОТО

25 Червня 2013 16:59
Стан виконання ремонтних робіт будинку культури мікрорайону «Вересневе» перевірив Луцький міський голова сьогодні, 25 червня.

Наразі триває ремонт будинку та роботи з благоустрою прилеглої території. Так, наразі відремонтували покрівлю, встановили санвузли у приміщенні, виконали частину електромонтажних робіт. Після того, як розібрали покрівлю, виникли додаткові роботи з підсилення балок, також планують замінити вікна.

На території перед будинком культури покладуть нову бруківку. Також планують встановити світильники. У процесі ремонту виникла несподівана проблема – місцеві мешканці у нічний час крадуть будматеріали з місця ремонту, тому що приміщення будинку культури не охороняють. Міський голова Луцька Микола Романюк пообіцяв залучити правоохоронців до вирішення цієї проблеми.






Роботи планують завершити до Дня Незалежності. Вартість капітального ремонту будинку культури становить 960 тисяч гривень. Окрім цього потрібно приблизно 400 тисяч гривень для благоустрою території.





За словами міського голови, наразі здійснюють оптимальний варіант ремонту для того, щоб вкластися в кошторис.

«Тут багато років не робили абсолютно ніякого ремонту, і якщо ми завершимо роботи пізніше, гадаю, мешканці на нас не образяться. На початку робіт нічого не говорили про електрику та деякі інші речі, яких не бачили. У будівництві є один з дуже важливих документів - «Акт скрытых работ». Ось ці додаткові роботи потребують ще 300 тисяч гривень. Фірма, яка виконує роботи – солідна, це люди слова, які завжди якісно роблять свої об’єкти, тому все буде нормально. Тут створять центр культури для людей, який матиме гарний вигляд», - зазначив Микола Романюк.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
І Показати IP 25 Червня 2013 21:01
Бидлота сахарнянська! Для вас алкашів роблять!
Кук до І Показати IP 25 Червня 2013 23:19
Не треба так казати, там також живуть наші лучани...
Дід Панас Показати IP 25 Червня 2013 23:40
А де депутатка Бунда? щось не бачу на хфото...Вона ж потім мешканцям Вересневого розказувати буде, що це все завдяки їй!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus