USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку школярів та студентів не можуть годувати краще?

20 Листопада 2013 16:18
Питання щодо звільнення комбінату шкільного і студентського харчування від оплати за комунальні послуги сьогодні розглядали на засіданні постійної комісії з питань освіти, науки, культури, мови міськради, – інформує «Волинська правда».

Валентина Малютіна, начальник відділу фінансового контролю та аудиту міської ради зауважила, що сума боргу непосильна для комбінату – 327 тисяч. Збільшити вартість за харчування для дітей наразі немає можливості. Оскільки форма організації комбінату – комунальне підприємство, виплатити борг підприємство не спроможне.

Зрештою, Малютіна зауважила, якщо комбінат звільнять від оплати за теплопостачання, кошти можна буде спрямувати на покращення якості харчування школярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 20 Листопада 2013 22:02
Збільшити вартість за харчування неможливо з іншої причини. В ЛУЦЬКУ з міського бюджету виділяють крихти в порівнянні з іншими регіонами України а от батьківську плату скоро піднімуть про це подбає Гребенюк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus