USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку створять Центр транскордонної економічної співпраці

20 Грудня 2010 14:58
У Луцьку створять Центр транскордонної економічної співпраці – йдеться у Протоколі намірів про співпрацю, який підписали Луцька міська рада і Комітет комунального господарства Національної економічної палати (Польща).

Про це повідомили 20 грудня у Луцькій міські раді.

Протокол намірів про співпрацю підписали луцький міський голова Микола Романюк та голова комітету Комунального господарства Національної економічної палати у Варшаві Зенон Кічка.

Луцьк став стратегічним партнером в Україні для Комітету комунального господарства Національної економічної палати у Варшаві.

Протокол намірів містить план співпраці Луцької міськради з Комітетом комунального господарства у 2011 році.

План співпраці передбачає підготовку проекту на конкурс Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна щодо створення Центру транскордонної економічної співпраці в Луцьку, проведення міжнародної конференції: "Комунальне господарство. Стратегія. Система. Люди" та організацію тематичних семінарів для керівних кадрів, менеджерів комунального сектору Луцька щодо розробки стратегії розвитку галузі.

«Восени ми підписали угоди з партнерами у Франції та Німеччині про обмін досвідом, тепер хочемо залучити до співпраці й Україну, бо переконаний , що наші спільні напрацювання з Луцьком будуть важливими для всієї країни», - зауважив Зенон Кічка.

Довідково:

Комітет комунального господарства здійснює підтримку підприємств, що працюють в польському комунальному секторі, промоцію заходів з метою впровадження інтернет-технологій в управлінські системи підприємств комунального сектору в Польщі, ініціює розробки та впровадження стратегії розвитку польського комунального сектору, а також забезпечує принципи соціальної відповідальності бізнесу й етичних норм в діяльності підприємств комунального сектору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus