USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Луцьку відновили комунальне підприємство

28 Лютого 2011 11:20
Депутати Луцької міської ради 28 лютого відновили комунальне підприємство «Луцькреклама».

За таке рішення проголосувало 33 депутати. Проти - 8. За пропозицією депутата Івана Смоленга голосувала відбувалося в закритому режимі.

В ході обговорення також депутати зазначали, що буде змінений статут підприємства.

Нагадаємо, що 23 лютого 2011 року під час засідання сесії Луцької міськради рішення про відновлення «Луцькреклами» депутати вирішили відкласти на доопрацювання і зняли з порядку денного.

На продовженні сесії за включення питання до порядку денного проголосував 31 депутат і лише шестеро проти.
Така одноголосність фракцій здивувала депутатів Андрія Козюру, Анатолія Пархом’ка та Івана Смоленга.

«В мене складається враження, що підприємництво створюється для того, аби когось працевлаштувати і мати контроль над сферою реклами, - зазначив Пархом’юк.

«Я хотів би почути позицію фракцій – чому передумали фракції, бо як мені здалося, в минулому розгляді був менш монолітна позиція», - зазначив Козюра.

«Коли ліквідувалося підприємство, мені ніхто не відповів: а хто буде займатися благоустроєм, займатися неякісною рекламою, демонтувати? Мені ніхто не відповів. Однак вже відомо, що є директор підприємства від «Батьківщини», заступник - від Свободи», - зазначав Іван Смоленг.

За деякою інформацією, кандидатом на посаду директора підприємства є депутат Артур Василевський від фракції «Батьківщина».

«Ми не повинні пояснювати. Сьогодні зранку зібралася фракція і прийняла таке рішення», - відповів колегам депутат Роман Бондарук з фракції «Батьківщина».

Депутат «свободівець» Олег Чернецький, зазначив, що розглянувши всі показники діяльності «Луцькреклами», ознайомившись з планами і перспективами розвитку підприємства, фракція «Свободи» вирішила підтримати це рішення.

Луцький міський голова Микола Романюк зазначив, що ситуація в сфері реклами потребує покращення. А оптимальним рішенням для цього є відновлення підприємства, яке нині знаходилося в стані ліквідації.

Нагадаємо, що попередньо депутати розглядали рішення про створення нового підприємства, а не відновлення.
« Люди, які є у відділі реклами – не в силі цим справитися. Ми, як мінімум, мільйон не добираємо до бюджету. Це рішення не виникло в секунді, ми його аналізували», - зазначив луцький мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Manhattan Показати IP 28 Лютого 2011 13:02
..и все так чинно, благородно, по-старому....
ГОРЕ Показати IP 28 Лютого 2011 15:09
А куди тепер йти людям котрі були в підприємництві, та працювали? В них сімї та діти? Їх же ніхто не чекає в новоствореній Луцькрекламі
Громадянин Показати IP 28 Лютого 2011 15:34
Цікаво, значить міська "Батьківщина" продалась владі, як кажуть з потрохами.
Чорний ангел Показати IP 28 Лютого 2011 15:37
А кажуть, що буде підприємство Корецька очолювати
Мешканець Показати IP 28 Лютого 2011 16:14
Корецька щодня бігає до Пустовіта
РЕКЛАМІСТ Показати IP 28 Лютого 2011 17:00
То я так і незрозумів хто є уповноваженим органом. Може хтось пояснить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus