USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку вітали представників найчисельнішої професії. ФОТО

26 Липня 2013 13:12
Тих, хто першим зробив крок від однієї державної системи до іншої - працівників торгівлі, вітали з професійним святом у міській раді 26 липня.

«Працівники торгівлі – люди, які першими зіткнулися з проблемою зміни державного устрою. Багато з них починали працювати у системі, де основою торгівлі був дефіцит, який потрібно було розумно розподілити. Я пам’ятаю часи, коли усі товари, від золота до харчових продуктів,давали по талонах. Також я пам’ятаю, як у 1996 році у Луцьку, вперше в Україні, ввели акцизну марку, що принесла прибуток у бюджет. Завдяки вам наше місто набуло такого ошатного вигляду, як сьогодні. Усі буремні роки розвитку держави пройшли через вас», - звернувся до присутніх перший заступник міського голови Святослав Кравчук.





Він зазначив, що торгівля – одна з найдавніших та найчисельніших професій.






Під час урочистостей, присвячених Дню працівників торгівлі, луцьких підприємців та керівників торговельних закладів вітав також заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.




Чиновники побажали працівникам торгівлі розуміння з боку місцевої влади, здоров’я та благополучя у сім’ях.
Святослав Кравчук вручив почесні грамоти та подяки Луцького міського голови керівникам торговельних закладів міста.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus