USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку вітали тих, для кого «слово - не горобець». ФОТО

14 Листопада 2013 15:07
Тих, хто формує громадянське суспільство в Україні – працівників радіо, телебачення та зв’язку - привітали з професійним святом представники міської та обласної влади.

Урочистості відбулися 14 листопада у Палаці культури міста Луцька.

Як зазначили під час дійства, сучасне життя неможливе без засобів масової комунікації, які відкривають вікно у світ, знайомлять з найважливішим, розповідають про найцікавіше. До вітального слова запросили тих, хто «відстежує роботу працівників телебачення, радіо і зв’язку» - представників влади.




«Знову три празники в гості. Тільки вже празники, які не пов’язані з нашими традиціями, культурою, духовністю, хоча, як сказать… «А тепер слово тим, хто відслідковує вашу роботу» - це не я, у всьому світі є спеціально навчені люди, які цим займаються, чесно, я не відслідковую нічого – я не слідчий, не прокурор і не фахівець системи зв’язку. Я інколи дізнаюся щось новеньке про себе. Дізнаватися щось новеньке про себе та свою роботу – це цікаво, повчально, це мобілізує, інколи злить. А інколи ти кажеш собі «окей, але ж це очевидно проблема не тих людей, які написали про тебе те, чи інше, шукай проблему в собі». Я цією позицією користуюся все своє свідоме життя. Я легко заводжуся, але посада в мене така, що я маю так само легко і звично повертатися в нормальне русло. Робота ваша відповідальна, супервідповідальна. Мої помилки, які я допускаю в управлінських рішеннях, можна виправити. У вас інша ситуація – у вас ситуація «слово – не горобець», - звернувся до працівників радіо, телебачення та зв’язку голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Він повідомив, що хоче привітати усіх, не виділяючи нікого. Борис Клімчук зазначив, що це свято, люди якого формують громадянське суспільство в державі та повідомив, що хотів би більше новин про добрі справи людей, які працюють в містах та селах.

Почесні грамоти та подяки голови Волинської облдержадміністрації отримали працівники радіо, зв’язку та телебачення. За успіхи у навчанні та активну громадську діяльність відзначили подяками голови облдержадміністрації студентів Інституту філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.



Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович передав вітання від усіх восьмидесяти депутатів ради та вручив почесні грамоти та подяки обласної ради.

«Ви нас завжди спонукаєте, щоб ми задумувалися, а чи правильно ми робимо, ви нас завжди спонукаєте до самовдосконалення, до найблагородніших вчинків», - звернувся він до присутніх.



Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук привітав «представників галузі, без якої сьогодні ніхто не уявляє собі життя».

«Завдяки вашій роботі можна підняти людину на вершину, а можна опустити «нижче плінтуса», можна поміняти президентів, викликати соціальний неспокій. Я хочу побажати, щоб завжди вашою роботою правив здоровий глузд, і ви відчували відповідальність перед тими репортажами, фразами, які озвучуються, доходять до загалу людей», - привітав присутніх Святослав Кравчук.

Він вручив подяки Луцького міського голови колективам та окремим працівникам волинських телерадіокомпаній, радіостанцій та інтернет-видань.





Після цього відзначили переможців II етапу обласного журналістського конкурсу «Любіть Україну» та «Журналісти Волині – за здоровий спосіб життя».




«Я почала писати в газету, коли ще сиділа за шкільною партою, тобто я з 4-5 років у журналістиці. Якщо говорити про роботу, я працюю вже півтора року. Коли йшла в журналістику, то знала, куди йду. Я розуміла, що сидіти в офісі над якимись цифрами – це не моє. Я пішла в журналістику, тому що там постійний рух, спілкування з людьми, нові знайомства, завжди відкриваєш для себе щось нове та цінне», - розповіла журналіст ТРК «Аверс» Ольга Бондаренко.



Наприкінці відзначили авторів кращих публікацій про органи влади.



Під час урочистостей танцювальні та музичні подарунки дарували артисти Волинської обласної філармонії та студентів училища культури та мистецтв.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Forever Autumn Показати IP 14 Листопада 2013 22:48
Знакомиє всьо ліца))) Павло!!! Вітаю! ТИ - молоток!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus