USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку вирізали сквер. ФОТО

11 Вересня 2010 12:35
У центрі Луцька зник невеличкий сквер - невідомі 10 вересня вирізали вісім дерев у сквері на розі вулиць Кривий Вал та Лесі Українки.

Як розповіла мешканка сусіднього будинку Тетяна Дацишина, підприємець тут повинен будувати чотириповерхову споруду – торгово-офісний центр. Природоохоронна прокуратура підписала межі погодження, районна – ні, - пише ВІП.

«Мені тут всі дають відповідь, що все законно. Ну як законно?! Є кілька питань. Перше. Посилаються на Генплан 2001 року. Від такого року ніякого генерального плану міста Луцька не існувало. Згідно з Генпланом сімдесятих років це – історична зона, 200-річний сквер. Для того, щоб його продати, віддати на аукціон – потрібна згода Кабінету міністрів. Її ж – нема», – каже вона.

«Ще один момент. Цей історичний сквер у них проходить по документах як «земля несільськогосподарського призначення». І нікого не турбує, що це – самісінький центр міста, історичний місце. Тут була французька місія, де служив лейтенант Шарль де Голль», – розповіла обурена лучанка.

На місці події побував і депутат міськради Вадим Вітинський. Щоправда, коментувати ситуацію наразі не береться: «Я ознайомлюся з документами, які мені Тетяна Дацишина представить. І я подивлюся, що тут, вникну в це питання».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Олександр Пиза Показати IP 11 Вересня 2010 15:30
Коли вже наш мер "наїсться"? А ще прокуратура - собі під носом замість дерева - будівлю в ЧОТИРИ ПОВЕРХИ! Людей за бидло тримають! Чудаки, на букву М!₴ Шокуюча АЗІЯ відпочиває!
11 Показати IP 12 Вересня 2010 01:29
шиба реально мудак, за мысяць до кынця комусь пихнув дылянку
Олександра Показати IP 12 Вересня 2010 11:28
Ось така у нас влада! А ще говорять,що буде краще,коли ми їх оберемо.А ви згадайте в кого спочатку пацював наш градоначальник!? Хто його до Луцька привіз!?!? Скільки ще таких "розумних і гарних" він приведе за собою?
прост так Показати IP 12 Вересня 2010 11:35
Саме неприємне ,це те,що ніхто не за що не відповідає!Всі тільки говорять,а реально місто на частини розривають!Подивіться на наших претендентів!!!Вони ж вміють тільки говорити!А хто з них хоть день без кормушки прожив!? Тим хто щось може буде дуже важко пробитися!
вихід Показати IP 12 Вересня 2010 15:51
Щоб зберегти Луцьк - вихід один - обирати Грицюка від БЮТа
Сергій Показати IP 12 Вересня 2010 17:23
Одного вы БЮТа вже обрали. Вистачить.
Олесь до Сергій Показати IP 12 Вересня 2010 20:12
Признаю свою провину... І я віддав голос за Юлю... Хто ж знав, що Оце прийде до влади у місті і буде говняти Луцьк довгі роки...
Еколог Показати IP 12 Вересня 2010 20:10
Ну коли це вже скінчиться? Ну коли це бидлоття вже наїсться? Ну коли вже ми з вами вже перестанемо мовчки дивитись на те, як нас обкрадають? Ну скільки ж вже можна бути таким забитим народом, щоб нас так зневажали, а ми все зносили? Вітинський приїхав! Велике цабе... Грицюка обирайте... Та до чого це все, коли у наших дітей відбирають зелені дерева? Коли вирізають останні сквери! Коли ця злочинна влада у дворі житлових будинків будує прокурорськи палаци! Скільки ж вже можна терпіти? БЮТ, ПР, Літвін, Тігіпко, Шиба, Бондар... Різниця тільки в прізвищах, а всі вони з одного тіста. І всім їм наплювати на вас і мене. Для них бог один - гроші! Коли ж вони вже нажеруться...
Правда Показати IP 13 Вересня 2010 08:33
По перше дурнуватий пан Пиза, якщо щось пишите то підкрепляйте фактами. Цю ділянку у 2001 році міська рада передала у власність підприємцю це було за часів Кривицького.... А шановне бютівське церство найбільше накрало в міській раді....
Олександр Пиза Показати IP 13 Вересня 2010 16:10
Як можна було зрізати стільки таких дерев не маючи дозволу прокуратури? Це значить що їм хтось пообіцяв, - що "все буде добре". Нас тримають за бидло, а ми ковтаємо ? Тоді чому "Пиза дурнуватий?
Лучанин Показати IP 13 Вересня 2010 18:33
Тим часом місто все гавнішало і гавнішало....
я Показати IP 15 Вересня 2010 20:04
це все закінчиться коли ви перестанете тролити в неті і піднімете свій жирний зад. скіки бачу проблем.. а люди не вирішують їх а триндять.. краще щоб 2012 всі здохли. це оптимальний варіант.
Сергій Показати IP 15 Вересня 2010 22:39
по-перше дякуйте Шибі за нормальні дороги-Луцьк таких давно не мав, а алея в парку-супер-приємно пройтись. Пиза явно себе піарить-інших поливає брудом,ця катя пушкарьова в штанцях що особисто для міста зробила? лейтенант Шарль де Голль в цьому місті не жив-читайте його біографію .таня дацишина-відома скандалістка-своїм дітям не може дати ради,чоловік у неї банкрут-невдаха,от і перекладає свої проблеми з хворої голови на здорову...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus