USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку виступить український співак

22 Вересня 2013 13:13
Арсен Мірзоян з новою концертною програмою «Незручні ліжка» виступить у Луцьку.

Про це стало відомо на офіційній сторінці співака в мережі.

Арсен Мірзоян - український виконавець, автор усіх своїх пісень, учасник шоу «Голос країни» 23 жовтня виступить у Луцьку з новою програмою «Незручні ліжка!»
Концерт відбудеться у Волинському академічному театрі імені Т.Г. Шевченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Володя Показати IP 22 Вересня 2013 13:30
він такий самий відомий як і журналісти ВН незалежні...
Юрко Залупельний до Володя Показати IP 22 Вересня 2013 13:57
и такой же украинский...
Оля Показати IP 22 Вересня 2013 14:36
Оце да, оце українець. І де він взявся,дійсно такого ніколи не чула.Одне прізвище за нього говорить-це не українець.А назва концертної програми ще краща ніж він сам українець.Капец
Гога до Оля Показати IP 22 Вересня 2013 16:32
Вай, слюшай, пачиму такой хароший челавек абижаиш, да? Прихади на канцерт, патом вазмем Арсена и паедим в сауну, шашлик паедим, вина випьем, Арсен нас спает: А между нами горы, горы, Арарат, Армения... Гоги тибя ни абидит, мамай клянус!
Тетяна до Оля Показати IP 23 Вересня 2013 09:09
Повне ім'я Мірзоян-Бабурка. Відомим став у "Голосі країни1".Наскільки мені відомо, являється автором нової композиції Лєпса. У музичних колах України являється досить відомою персоною. Відверто кажучи, не являюсь прихильнецею його таланту, але мені в голову не приходить ображати. Доречі, країнською він спілкуєтьсч краще, ніж ви пишите.
Тетяна до Оля Показати IP 23 Вересня 2013 09:24
Набирала поспіхом, наробила помилок - виправляю. Повне ім'я Мірзоян-Бабурка. Відомим став у "Голосі країни1".Наскільки мені відомо, являється автором нової композиції Лєпса. У музичних колах України являється досить відомою персоною. Відверто кажучи, не являюсь прихильницею його таланту, але мені в голову не приходить ображати. Доречі, українською він спілкується краще, ніж ви пишите.
Александр Показати IP 22 Вересня 2013 18:17
ВН, свидомый украинец-это не американец, родиться и жить здесь-не повод присоединиться к "семье великой, вольной, новой", не обижайте Оль та Юркив)))
А що Показати IP 23 Вересня 2013 09:23
Невже по прізвищу можна оцінювати людину. Дійсно, він говорить чистою українською мовою, а не так як людина з українським прізвищем, а говорить суржиком. Він має талант, має своє коло слухачів, а гадити, хамити, писати казна-що про того, кого не знаєш... Сам нічого не вартий.
Є до А що Показати IP 23 Вересня 2013 09:40
Він НЕ полішук!!! Це 100 відсотково!!! На відміну від багатьох дописувачів. Та що там - багатьох лучан!!!
Пересічний Показати IP 23 Вересня 2013 10:18
Якщо дехто не цікавиться НОРМАЛЬНОЮ сучасною українською музикою,то прапор їм в руки. Арсен, дійсно, професійний співак і це визнавали на "Голосі Країни" всі члени журі. Ви перегляньте відео як він з надривом і щиро співає пісню Висоцького "Спасите наши души". Ось це і є клас. Коротка пам'ять у лучан: рік чи два тому(не пам'ятаю точно) він разом з Тонєю Матвієнко приїзджав до Луцька в рамках всеукраїнського туру. Тоді ще вони виступали в "Промені" і концертом глядачі були задоволені. До речі, зараз на радіо ротується його пісня "Капронові банти". Просто це, дійсно, доросла та серйозна музика, а не той шлак який нам пропонують (Макс Барскіх, Лобода, Потап і Настя і т.д.)
Хамяк Показати IP 23 Вересня 2013 10:23
Не скажу, що відомий і популярний. але талановитий - факт.
Оля Показати IP 23 Вересня 2013 10:33
Видно для полішуків він популярний. А для нас лучан ні.Вам він подобається гайда , купуйте білети і слухайте,бо вони в обмеженій кількості а я захочу почути його,почую в Інеті, або в телевізорі.Але, щсоь мені нехочеться його чути.Краще я послухаю радянську Ротару чи Вакарчука- це українець.
123 Показати IP 23 Вересня 2013 10:52
талант у нього є - і це головне Але ж талант не кожен розуміє- обмеженим людям це не дано

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus