USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку за 5-ою школою хочуть збудувати мікрорайон

5 Червня 2013 14:20
Інвестор, готовий почати будівництво мікрорайону за ЗОШ №5, з’явився у Луцьку.
Про це стало відомо під час Луцького міськвиконкому 5-ого червня.
За словами начальника управління містобудування та архітектури Юрія Казмірука, у Луцьку з’явився інвестор ТзОВ «Привокзальний квартал». Він готовий почати будівництво нового мікрорайону: «На певних правах має майно на тій території і має на певних умовах земельні ділянки. Виступив з ініціативою, збудувати десять секцій житлових будинків, за рахунок знесення свого майна».
Наразі виконком затвердив коригування проекту мікрорайону, який розробили ще три роки тому.
Загальна площа житлового масиву становить 47,4 гектарів. Зараз відбувається коригування у межах 3-гектарів, де, можливо, почнеться будівництво кварталу.
Орієнтовно мікрорайон розрахований на 15 тисяч жителів. За словами головного архітектора, забудовник наразі почне робити проектно-кошторисну документацію. Згідно з новим законом, інвестор повинен відрахувати 2,5% від вартості спорудження житла до міського бюджету.
За отримані кошти міська влада там будуватиме школу, садочок та інженерні мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
УКБ Показати IP 5 Червня 2013 18:32
Все так просто - раптом взяв і зявився новий інвестор.
місцевий Показати IP 5 Червня 2013 22:08
Щось я не зрозумів - а де за 5-ю школою є вільна земля ???
Дон Давидович Показати IP 6 Червня 2013 10:25
Це, напевно, на території тарно-бондарного
Любі свині Показати IP 6 Червня 2013 21:39
Ладно - "плавалі - знаєм". Зараз розісруть все за 5-ю школою. Знову побудують черговий буратін чи "Там - Там" і на цьому все закінчитья. Слабо інвестувати в недобудови на Кравчука? Це ж вигідніше чим "з нуля" будувати.Чи за грошики міського бюджету зроблять переноси комунікаційних систем, проектну документацію, акуратно все поділять і тютю? Скільки ж тих районів нових треба? У нас Нью-Мехіко? Наплив населення?Наведіть порядок в діючих районах тоді толк буде.
ViNaPa Показати IP 7 Червня 2013 09:18
Інвестор мабуть Чорнуха.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus