USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку замалі зупинки, - ДАІ

26 Листопада 2010 15:45
У Луцьку необхідно робити реконструкцію зупинок, оскільки на сьогодні їх розміри не відповідають кількості транспортних засобів.
Про це заявив начальник головного управління ДАІ у Волинській області Володимир Поліщук, пише газета «Відомості.UA».
«Згідно з державними будівельними нормами, зупинки дозволяється робити за п’ять метрів від пішохідного переходу, і вони повинні бути обладнані так званими «заїзними кишенями», – зазначив Поліщук, – що дасть пішоходам змогу впевнитися у безпечності переходу проїзної частини».
У Луцьку посадкові ділянки надто малі, каже начальник волинської ДАІ. А «заїзні кишені» не можуть розмістити таку кількість транспорту, який заїжджає майже одночасно.
За словами Поліщука, треба робити реконструкцію зупинок. Її повинні проводити власники вулиць – органи місцевого самоврядування та служба автодоріг, якщо вони загального користування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Правдолюб Показати IP 26 Листопада 2010 16:56
Може б ДАІ у першу чергу з метою забезпечення безпеки руху розмітки на пішоходних переходах освіжило фарбою? Ато знахабнілі лихачі-водії вже й на переходах людей збивають..
Exaboto до Правдолюб Показати IP 26 Листопада 2010 19:33
даі не має жодного відношення до розмітки та ям на дорогах. Втім це не означає що ці наволочі щось роблять для покращення дорожного руху. Їхня задача з-за куща "зловити водія за порушення" і взяти хабар, а не ПОПЕРЕДИТИ порушення. Козли.
Правдолюб Показати IP 26 Листопада 2010 17:08
І не зупинки замалі-кількість маршрутних таксі давно перевищила потребу. І кожен маршрутчик наввипередки один перед одним в погоні за довгою гривнею вдається до будь-яких порушень на дорозі івсім стадом створюють перепони на зупинках
Саня до Правдолюб Показати IP 27 Листопада 2010 16:06
100% а зупинка на прямо на перехресті біля Там-Таму? Це з якими правилами? Чи прямо на кільці (!!!) біля "Променя"? Навіщо вона там, як є 2 зупинки поруч - навпроти "Укртелекому" та Грушевського, 1. Яке "розумне" це зробило? І чого мовить ДАІ?
Читач Показати IP 26 Листопада 2010 18:45
А біля ЦУМу взагалі потрібно автостанцію для маршруток зробити!
Фанат Показати IP 27 Листопада 2010 00:47
Зупинки не замалі. Просто в погоні за гривнею маршрутчики влаштовують під час руху стоянки там, де найбільший пасажиропотік
Смайл Показати IP 27 Листопада 2010 16:13
100% а зупинка на прямо на перехресті біля Там-Таму? Це з якими правилами? Чи прямо на кільці (!!!) біля "Променя"? Навіщо вона там, як є 2 зупинки поруч - навпроти "Укртелекому" та Грушевського, 1. Яке "розумне" це зробило? І чого мовить ДАІ?
Технік Показати IP 27 Листопада 2010 22:37
А кишеню для "таксі" чому не зробить ніхто біля переходу ЦУМ. смугу руху зайнято= про безпеку руху всі мовчать= ось коли станеться дорожня небажана ситуація тоді пізно буде !!!!!!!!!!!
х Показати IP 28 Листопада 2010 01:59
всі зупинки треба ліквідувати і повернутися на вимогу
Exaboto до х Показати IP 28 Листопада 2010 10:35
петросян :))
Ваня Показати IP 28 Листопада 2010 11:08
А ви коритсуйтеся досвідом інших міст.Наприклад у Севасторолі.Там чотко визначено і помічено,де має стояти тролейбус, а де маршрутка. І зупиняються марштуки тільки на зупинках.А то подивіться, що робиться на сатрому ринку .Ці нахаби, гоньщики за прибутком , так стають, що бідненькому траліку і ніде притулитися.Розшрити зупинки, зробити помітку дее має стати тролейбус, а де маршруткаю. І ще івони повинні ходити всі за графіком, а не як кому заманеться.Не країна, а страна дураков,що я хочу, то це я роблю.Не знаю, хто це зупинить, можливо Бог,бахне все і тоді всі нажруться вдосталь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus