USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку замість садочка звели кафе

22 Січня 2013 13:45
Кафе «Вогнем і мечем» розмістили на території, перспективній для будівництва дитячого садочка у Луцьку.

Про це повідомив заступник начальника управління містобудування і архітектури міськради Ярослав Матвіїв під час засідання постійної депутатської комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури і благоустрою 22 січня.

За словами Матвіїва, свого часу три підприємці звернулися до управління містобудування задля того, щоб погодити розміщення кафе «Вогнем і мечем». Але оскільки заклад харчування побудували самочинно та ще й на території, перспективній для будівництва дитячого садочка, то в управлінні відмовили і написали свої зауваження. Однак, згодом на сесії міськради все-таки прийняли рішення погодити підприємцям розміщення кафе.

Так, в управлінні містобудування прийняли рішення зобов’язати підприємців розробити проект перепланування цього кварталу, врахувавши існуючу забудову, яка, зі слів Матвіїва, розміщувалася тут безсистемно протягом 10 років.

«Тобто ті території садочка, які там були, забудували багатоквартирними житловими будинками і немає нормативної площі для садочків», - зазначив головний художник Луцька. Тож, за свій кошт підприємці розробили проект перепланування у волинській філії «Діпромісто», де фахівці вказали можливе місце побудови закладу дошкільної освіти.

«Потрібно прийняти рішення, що можна зробити з цією справою. Раз стоїть, треба дати функціонувати цьому закладу», - зауважив Матвіїв.

«То вже не змінити, тим більше, що суд визнав за ними право власності», - додав член «містобудівної» комісії Андрій Разумовський.

Тож, члени комісії ухвалили проект рішення щодо погодження розміщення кафе «Вогнем і мечем».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Сергій Показати IP 22 Січня 2013 14:05
Ну що з ним робити?Вогнем і мечем,щоб подібні речі в Луцьку не повторювались.
333 Показати IP 22 Січня 2013 14:11
Ублюдки
Че Показати IP 22 Січня 2013 14:13
Заклад дошкільної освіти був запроектований на краю
Лучанка Показати IP 22 Січня 2013 14:16
"«То вже не змінити, тим більше, що суд визнав за ними право власності», - додав член «містобудівної» комісії Андрій Розумовський." ЯКИЙ СУД? ВІН ЩО У ЛУЦЬКУ ОДИН? Є АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД,якщо вас дійсно рішення не задовільняє, а так просто писати аби писати та казати аби казати,знаєте...дітям свої це кажіть, мало хто у це повірить! Цікаво,а с-ки Вам за це заплатили у Ваші кишені??? Ви ж нічого просто так не робити,а с-ки судді дали за ухвалу даного рішення? ІДІОТИЗМ!
Че Показати IP 22 Січня 2013 14:17
Заклад дошкільної освіти був запроектований на поряд із загазованою вулицею Конякіна? Гнати в шию таких "фахівців" !!!
Моя хата Показати IP 22 Січня 2013 14:21
Мені, як мамі, все ж краще, що не звели дитсадок поруч з такою жвавою дорогою, де безліч викидів, шум, небезпека від автотранспорту. Дитсадок має бути у затишному місці.
сеня Показати IP 22 Січня 2013 14:34
куда дивились раньше.
Ласковая Показати IP 22 Січня 2013 15:01
Це не найкраще місце для дитячого садочка. Поруч загазована дорога.
Сергий Показати IP 22 Січня 2013 15:53
Садик возле загазованной дороги?! Просто нужен повод- лишний раз подоить предпринимателей
СергИю до Сергий Показати IP 22 Січня 2013 21:39
Доїли,доять і будуть доїти,бо ти предприниматель СергИй цього заслуговуєш!!!
Влад Показати IP 22 Січня 2013 19:36
Ви з тими садочками які є не знаєте що робити! Діти в шубах ходять бо отоплення нема а їм ще садочків давай! Хто його там будувати буде, не смішіть! Розводять підприємців тількі на гроші і все!!!
))) Показати IP 22 Січня 2013 21:13
а вообще что значит "перспективный" участок? шо с генпланом?
1 Показати IP 22 Січня 2013 23:08
Хто будує школи- той закриває тюрми.Хочеться побачити реальну , а не ,,віртуальну ,,маму- котра вибирає для своїх дітей не садок, а гадюшник.Який і тримають лише для того, щоб через трохи часу звести там багатоповерхівку.Бізнес Розумовського-Ваймана.
корумпированый Показати IP 23 Січня 2013 10:21
Явная корупция
Лучанка Показати IP 23 Січня 2013 12:49
Ото влада!!! Заклад спочатку побудували, вдумайтесь, без жодних дозвільних документів...Бізнесменам сказали, ви хлопці будуйте, все одно ніхто рішення про знесення не прийме. "Буратіно" номер два.
знаюча Показати IP 23 Січня 2013 13:21
гм, а хто давав дозвіл? якщо був проект садочка, то повинні бути з нуля всі дозволи пожежників, сес і т.д. тобто садочок не так і просто збудувати, видно всіх дозволів не було, тому вирішили збудувати кафе, щоб гроші не пропали...бо хто ж підпишеться під такий проект у такому загазованому місці? це ж кримінальна справа. а зараз СЕС держслужбовці,не так все й просто
Андрій Показати IP 19 Жовтня 2017 21:12
Вкотре переконуюсь що в Луцьку є "розумні" містобудівники, які "розуміють" як його (місто) будувати. А поряд добудовують третю чергу ЖК Рідний дім. Буде ще більше дітей. А вже садочки на районі переповнені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus