USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку завершився перший конкурс соціальної реклами. ФОТО. ВІДЕО (оновлено)

30 Серпня 2010 13:20
У Луцьку підбили підсумки першого міського конкурсу соціальної реклами.

Загалом на конкурс надійшло 42 роботи від 12-тьох учасників, серед яких переважна більшість – це громадські організації, - повідомили у департаменті інформаційної політики Луькради.

Гран-прі конкурсу отримала громадська організація «Стимул» (голова правління Денис Клименко).

І місце – у номінаціях «відеоролик» та «аудіоролик» – громадська організація «Центр розвитку дитини» (голова правління Людмила Вознюк). Відеоролик та аудіоролик Центру розвитку дитини акцентовані на проблемах дітей з особливими потребами.
І місце – у номінації «макет для зовнішньої реклами» – Луцька міська організація ПЛАСТ – національна скаутська організація України (голова – Вікторія Демчук).


І місце – у номінації «друкована продукція» – Волинське православне Братство тверезості (відповідальна з питань поліграфії Марина Бак-Кічка). Флаєр Волинського братства тверезості – інформаційний продукт, який поширюватиметься серед молодих людей з метою спонукання їх обрати здоровий спосіб життя.


Найбільше робіт присвячені пропагуванню здорового способу житті, зокрема темі куріння та алкоголозалежності.


Ідея проведення такого конкурсу виникла кілька місяців тому на засідання Громадської ради Луцька. «Спочатку на дискусійному клубі ми обговорили якість реклами. Як один із шляхів вирішення проблеми неякісної реклами мала бути розробка нової соціальної реклами. Департамент інформаційної політики Луцької міської ради забезпечив реалізацію цієї ідеї», - сказала голова Громадської ради Оксана Ярош.


Член журі, координатор Волинського прес-клубу Богдана Стельмах розповіла, що оцінка робіт відбувалася за критеріями «естетичності», «оригінальності» та «мотиваційної сили».

«Щодо останнього пункту, то усі роботи – надзвичайно сильні. Однак, як така соціальна реклама у Луцьку ще не достатньо розвинута. Вона перебуває на зародковому етапі», – каже Богдана Стельмах.

«Відкрила для себе креатив наших громадських організацій і це дуже позитивно. Як і на кожному конкурсі, були роботи слабші та сильніші. Для першого конкурсу соціальної рівень учасників достатньо високий», - сказала член журі, в.о. генерального директора ВОДТРК Ольга Куліш.


Довідково:

Конкурс відбувся з ініціативи Громадської ради при Луцькому міському голові, під патронатом міського голови Богдана Шиби та за сприяння Луцької міської ради. Також до оргкомітету конкурсу увійшли Асоціація захисту прав молоді Волині, «Гендерний центр», «Волинський прес-клуб», Асоціація рекламістів Волині, Волинське регіональне відділення Асоціації міст України.

Члени журі: Ольга Куліш, в.о. генерального директора ВОДТРК – голова журі; Богдана Стельмах, координатор Волинського прес-клубу реформ, заступник голови Громадської ради при Луцькому міському голові; Валерій Петрович, докторант, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки ВНУ ім. Лесі Українки, координатор українського фонду «Благополуччя дітей» у Волинській області; Віктор Федосюк, директор видавництва «ІНІЦІАЛ»; Ольга Максим’як, аспірантка Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.
Ролик - володар гран-прі на коркурсі реклами. Автор - громадська організація «Стимул».



Ролик - володар першого місця (автори - громадська організація «Центр розвитку дитини»)


Аудіоролик - володар першого місця



Інші учасники:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Зворушений Показати IP 30 Серпня 2010 17:16
Ролики №1, №2 - просто СУПЕР! ПРЯМО ПРОЙМАЄ. Спонукає цінувати те, що маємо, і допомагати, чим можемо.
Кирило Показати IP 30 Серпня 2010 17:48
Класний конкурс!
Анатолій Котлюк Показати IP 30 Серпня 2010 21:16
А мені сподобався осатнній ролик. сильний
Волиняка Показати IP 30 Серпня 2010 21:55
По-моєму всі ролики заслуговують на увагу.
Flower Показати IP 31 Серпня 2010 14:00
Останній ролик дійсно сильний!
Viktor 69 Показати IP 31 Серпня 2010 15:20
Все галіме
Lawbreaker до Viktor 69 Показати IP 31 Серпня 2010 21:15
Повністю згоден:все галіме!
для Viktor 69 Показати IP 31 Серпня 2010 21:21
ти галімий!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko3bMa Показати IP 1 Вересня 2010 11:16
а прочитати напис на пачці і подумати головою - влом? хочеш кинути палити - без власного бажання нічого не буде. як бувший курець з 8-річним стажем рекомендую книгу або відео Алена Карра "Легкий спосіб кинути палити"
любитель порно Показати IP 6 Вересня 2010 12:36
маразм дікій. малобюджетні студії і малогабаритні мізки робили малосприйнятну соцрекламу! хоча в останній роботі якогось Слободи шото єсть. хоча про Біблію він дарма(
любителю порно Показати IP 6 Вересня 2010 22:35
шкода, що такі деградовані дибіли коментують те, що ніколи не зможуть зрозуміти. До твого відома, у Луцьку немає крутих продакшн-студій з супер-пупер обладнанням. Це по-перше. А по-друге, ролики робили організації, які займаються дітьми з особливими потребами. Тобі цього ніколи не зрозуміти.
Серго Показати IP 10 Вересня 2010 18:39
Перший та останній робила Луцька студія "Правда PRO".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus