USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку зняли скандальний білборд. ФОТО

6 Червня 2013 17:31
Рекламний плакат з Юлією Тимошенко, щодо якого лучанка влаштувала «розбірки» у мерії, зняли.
Як повідомив у телефонному коментарі «Волинським новинам» начальник управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міськради Олександр Козлюк, на розташування білборду був дозвіл. «Все, що я можу сказати, є заключний договір з КП «Луцькрекалама», у зміст реклами ми не втручаємося», - додав він.
Своєю чергою, директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський також зауважив «ВН», що «там все законно». «Я не знаю ситуації, логічно, я можу лише здогадатися, що, можливо, в людини, яка проплатила цю рекламу, закінчився строк проплати і її зняли», - припустив посадовець.
А от щодо лучанки, яка висунула звинувачення у нібито незаконному розміщенні плакату з Юлією Тимошенко на будинку на проспекті Перемоги, то Олександр Ковальський зазначив, що цій пані дали офіційну відповідь, де пояснили, що «там абсолютно все легально, тобто там не було ніяких нюансів».
А от представник орендаря рекламного місця – РА «Медіа груп» – підтвердили припущення Олександра Ковальського і зазначили, що рекламний плакат зняли через те, що закінчився 2-місячний термін оренди.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Комсомол Показати IP 6 Червня 2013 18:03
УРААА ТОВАРИЩИ.ФОШИЗМ НЕ ПРОЙДЕТ
Юрій до Комсомол Показати IP 6 Червня 2013 18:39
О, великомосковські шовіністи проснулись... Так так, дешь московский пролетарский шовинизм. Долой украину... сволота... що ще скажеш....
Комсомол. Показати IP 6 Червня 2013 18:57
Я могу подписаться и Сигизмундом вторым но это не значит, что я он!!! Но Юлька гиена!
Кононович до Комсомол. Показати IP 6 Червня 2013 19:06
Тот кто с вас настоящий.А нука мой позывной сталинский клич.
Володимир Показати IP 6 Червня 2013 19:45
Чого зробили такий переполох з того білборда, що ВОНА пообіцяла повернутися в Качанівську колонію. Давно пора, бо бідолага не сидить, а лежить. Так можна заробити пролежні і буде по справжньому хвора.
Юрій Показати IP 6 Червня 2013 20:22
То чому ж ми дивуємось, що в нас все так погано? Єдина люлина яка набралась мужності і не втекла за бугор, за свої політмчні переконання за грати сіла, а шакали її ще норовлять вкусити... Павлики Морозови блін...
Юлі - волю! Показати IP 6 Червня 2013 21:30
Такого ще не було, щоб регіонали косили під комуністів-кононовичів. Навіть уже бояться не прикриваючись комуністами щось сказати. Невже такий страх перед Тимошенко? Невже якунович такий боягуз?
Молоді регіони до Юлі - волю! Показати IP 6 Червня 2013 22:41
Ми під недоу...ів не косим.А Юлі тюрма за її злочини.
Сусідка Показати IP 6 Червня 2013 21:37
Лучанка, яка виступила проти бігборду просто хвора людина. Навіть через її психічний розлад можна було б не акцентувати на ній увагу.
СБУ Показати IP 6 Червня 2013 23:16
Точно,ви під недоу...ів не косите,ви косите під молодих диб..ів.
СБУ Показати IP 6 Червня 2013 23:16
Точно,ви під недоу...ів не косите,ви косите під молодих диб..ів.
Такер Показати IP 7 Червня 2013 09:29
Коли тінь від металевої драбини падала на обличчя Юлі то це нагадувало решітку!!!
Іронічний Показати IP 7 Червня 2013 09:41
От ще й якби те препаскудне графіті зняли ...
Фома Показати IP 7 Червня 2013 10:29
Якщо Юлі тюрма за її такби мовити злочин то Януковичу за те до чого він доводить нашу державу смертельна казня.....
котигорошко Показати IP 7 Червня 2013 12:04
Юля Володимирівна на сьогоднішній день чи не є дина хто становить загрозу для теперішньої влади а на випади проти неї усяких там комуністо-комсомольців і т.д.не варто звертати увагу...вони в дитинстві без шапок ходили...простудились.
?? Показати IP 7 Червня 2013 14:10
А біг-борд на будинку законно? Тобто мешканці знають, що стіна будинку використовується? Тобто будинок має хороший відсоток за розміщення на ньому реклами?..
Я Показати IP 7 Червня 2013 15:22
Дуже правильно, що зняли....зараз я не займаю будь яку із політичних сторін. говорю лише про те, що не розумію, як люди можуть чекати повернення жінки із в'язниці і казати, що вона найкраща і всі доведені злочини називати "політичним переслідуванням". я і не заперечую того, що сидить вона зараз в тому числі і для того, щоб не заважала, але ж святу великомученицю робити з неї не варто. Є і інше питання - чому одних (хто відсидів)ми називаємо злодіями,а інших робимо героями. Та не герой вона, Янукович теж повний жах для нас., як для держави....за присутньої безперспективності уряду та ВРУ ми маємо розуміти, що мало на сторінках новин бути розумним політологом, політиком, тактиком і стратегом…якщо Ви знаєте як зробити Україну кращою, то чому ж не робити????? Починати треба з малого, і не шукати виправдань типу : "а хто мене пустить", "а що я можу зробити", "та хто я такий", "а в мене грошей немає", "а той хто може змінити Україну в в'язниці сидить".... за всіма висновками виходить так, що справді впливовими людьми для України є тільки ті, хто відсидять…. Бо вони роблять, а ми говоримо….

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus