USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка влаштувала у міськраді «розбірку» через плакат з Тимошенко

15 Травня 2013 13:30
Лучанка висунула звинувачення у нібито незаконному розміщенні плакату з Юлією Тимошенко на будинку, де вона проживає у Луцьку і хоче подати через це до суду.

Про це стало відомо під час засідання виконкому Луцької міськради 15 травня.

Лучанка Людмила Коновальчук обурилася тим, що на будинку, мешканкою якої вона є, розмістили плакат з Юліє Тимошенко і попрохала його демонтажу. «У нас так сталося, на нашому будинку повісили плакат з Тимошенко «Я повернусь!». Ви розумієте, жодних реквізитів немає, нічого немає. Замість того, щоб дерево спиляти, яке загрожує здоров’ю і життю людей, вони спиляли інше дерево, щоб її всі бачили. До мене всі дзвонять і кажуть: що це таке, на вашому будинку висить Тимошенко. І абсолютно без дозволу ви це зробили. І у зв’язку з цим, я вам кажу, що я подам до суду», - висловилася жінка.

У відповідь на це Луцький міський голова Микола Романюк запитав: «Я перепрошую, з ким ви розмовляєте?»

Тож, Людмила Коновальчук зазначила, що? на її думку, плакат вивісили представники ВО «Батьківщина».
Тут не стримався й новообраний очільник Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт. «А у Вас є інформація, що це «Батьківщина» вивішувала?», - запитав він.

«Але ви розумієте, хто ж іще, крім вас, це міг повісити?», - кинула у відповідь жінка.

«Я офіційно пояснюю: «Батьківщина» не має жодного відношення до цієї реклами. Це ініціатива громадян нашого міста», - зауважив Григорій Пустовіт.

Тож, лучанка захотіла дізнатися, «хто ж це вивішував». «Людям серце болить, що висить аферистка на нашому будинку», - додала вона.

«Ми зараз будемо один одного ображати, принижувати, приписувати якісь речі, яких ми не знаємо. Ведіть себе пристойно, будь ласка», - підсумував очільник волинських «білосердечних».

Своє чергою, Микола Романюк зауважив, що у випадку, коли є невдоволення щодо розміщення плакату такого змісту на будинку, то треба написати звернення і тоді щодо цього дадуть відповідь Людмилі Коновальчук, чи законним було розміщення біл-борду.

Та начальник управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міськради Олександр Козлюк дав відповідь відразу. Мовляв, щодо розміщення плакату є усі дозвільні документи, а суб’єкт господарювання, який захотів його розмістити і ім’я якого посадовець вирішив не називати, платить гроші в бюджет. Щодо змісту рекламного плакату Олександр Козлюк зазначив, що сюди міськрада «не вмішується». «Це не є порушенням прав громадян. Якщо десь вбачається порушення, тоді звертаємося в спілку захисту прав споживачів. Даний суб’єкт господарювання ніяких порушень не здійснив», - зазначив він.

Врешті, після нетривалих дискусій тему із плакатом з Юлією Тимошенко вирішили «закрити».

У коментарі «Волинським новинам» Людмила Коновальчук зазначила, що таки звертатиметься у спілку захисту прав споживачів щодо демонтажу плакату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Аня Показати IP 15 Травня 2013 13:37
Мабуть лучанці нічим зайнятись, якщо її таке речі хвилюють. Я в шоці
лучани Показати IP 15 Травня 2013 13:43
Чиновники не мають права давати дозвіл на вивішування бігморди на ПРИВАТИЗОВАНІЙ квартирі.
Тверезий Показати IP 15 Травня 2013 13:44
Або людина хвора або їй тупо немає кого позадрочувати...тож не в квартирі а на фасаді будинку ... Якщо людині стане від цього легше то повісьте баннера з петром першим або рекламу прокладок олвейс
лучани Показати IP 15 Травня 2013 13:50
Злодійку крадькома повісили на ЧУЖУ стіну. БЮТ - злодійська секта.
Тверезий до лучани Показати IP 15 Травня 2013 14:01
лучани - ви рально хворі. А якби петра першого повісили на чужу стіну чи рекламу снікерса ? теж крику на робили. А тимошенко як не на вашу стіну повісять то на іншу ...ви суть не зміните...а нерви не збережете...то так і зїжають з катушок...
Сергій Показати IP 15 Травня 2013 14:08
Жильці, скинтесь на банку фарби та облийте ту ху..ню. Самі після того знінуть. І лити зручноЮ драбина поруч
СБУ Показати IP 15 Травня 2013 14:08
Та повісьте їй портрет я...овоща нехай його в ж.пу цілує.
СБУ Показати IP 15 Травня 2013 14:17
СЄРИЙ, давай тебе краще краскою обільєм, будеш зелений і по драбині не треба буде лізти.
квітень Показати IP 15 Травня 2013 14:22
Тьола бабла захотіла що не ясно?
Тверезий Показати IP 15 Травня 2013 14:37
Людина просто ненавидить тимошенко а тут ще й на її будинок вивісили....і вона бідолаха невитримала таких знущань ... Ну то нехай над ліжком повісить портрети азірова з президентом може стане легше....
Володимир Показати IP 15 Травня 2013 14:45
Ю.Тимошенко чи її прихильник платить за свою рекламу в бюджет міста. ВОНА каже, що повернеться в Качанівську колонію, доки ВОНА буде симулювати хвороби у лікарні. Треба згідно ухвали суду, щоб сиділа, а не лежала!
Валера Показати IP 15 Травня 2013 15:02
оце проблема!! Мабуть хтось їй заплатив чи ще хоче грошей і надривається. Яка різниця який плакат? Явно в людин проблем нема і створює проблеми іншим. Вже нема до чого придертися то до плаката Тимошенко. Як в анекдоті з невісткою . Хто вс-ся -невістка. Так і тут. вона сидить, але всеодно проблеми Вона створює. Жах та й годі. Тормозіть, хоч на поворотах...
Серий Показати IP 15 Травня 2013 15:10
там раніше плакат з ковбасами висів, шуму не було...
загреб Показати IP 15 Травня 2013 16:45
Нобойсь больная комунизмом.Ей би портрет Петиньки губошлепа.
іі6669 Показати IP 16 Травня 2013 14:17
В тому районі, у хрущовках, в основному, "корінні" лучани з-за Уралу живуть, що комунізм будували.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus