USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зробили освітлення однієї з окраїнних вулиць

8 Травня 2011 12:37
На вулиці Боженка в місті Луцьку встановили 20 нових світлоточок, яких місцеві мешканці чекали вже близько дев’яти років.

За словами директора підприємства «Луцьксвітло» Олександра Ковпака, ще у 2002 році з вулиць Боженка, Мамсурова та Бринського зникли світильники та електролінія – цінні матеріали викрали невідомі зловмисники.

Проте з 6 травня на 800 метрах вулиці Боженка (від ринку до перехрестя з бульваром Дружби народів) знову світять ліхтарі – цього дня офіційно «запалили» нові світильники.

Ініціатором встановлення нових світлоточок став міський голова Луцька Микола Романюк, який звернувся до місцевих бізнесменів з проханням допомогти вирішити проблему з освітленням в Луцьку.

«Сьогодні в Луцьку треба зробити 4 846 світильників – замінити і нові поставити. Аж 70 вулиць взагалі неосвітлені. Коштів в бюджеті немає, не вистачає. Тому я звернувся до бізнесу. Першим відгукнувся Володимир Цибульський, генеральний директор «СКФ Україна». Це говорить про соціально-відповідальний бізнес. Це хороший приклад відношення бізнесу до проблем міста», – розповів луцький мер.

Романюк каже, на закупівлю та встановлення 20 нових світлоточок пішло 25 тисяч гривень, проте сам Цибульський називає свою благодійність «скромною участю» і наголошує, що він – «патріот свого міста».
«Хочеться привітати жителів вулиці Боженка і працівників нашого заводу, які пішки ходять цією вулицею на роботу. В нічний і вечірній час тепер тут буде безпечніше і світліше», – зазначив директор ВАТ «СКФ Україна».

Наступний етап робіт, каже Романюк, передбачає освітлення решти ділянки вулиці Боженка: близько 600 метрів від ринку до вулиці Бенделіані.

Крім цього, в мерії сподіваються, що за кошт бізнесменів вдасться освітити також вулицю Лесі Українки та центральний парк міста. А керівництво АТП-1 вже пообіцяло допомогти в освітленні вулиці Наливайка в 40-му мікрорайоні.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ирина Показати IP 9 Травня 2011 10:15
Вот счастье-то привалило- лампочки повесить без участия мэра не могут уже... позорище.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus