USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку з’явився новий вид хліба – «соціальний»

8 Липня 2010 13:03
Луцьке ВАТ «Хліб» розпочало виробництво нового виду соціального хліба – він дешевший від популярного «Луцького» на 46 копійок.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

Із 7 липня луцьке ВАТ «Хліб» розпочало виробництво соціального пшеничного хліба з борошна першого формового ґатунку. Буханець нового сорту важить 650 грамів і коштує 2 гривні 4 копійки.

Пекарі ВАТ «Хліб» наголошують, що такий хліб є дешевшим від «Луцького» на 46 копійок. Однак вага буханця «Луцького» важча від нового сорту на 50 грамів.

«Новий вид хліба ВАТ «Хліб» реалізовуватиме у власній мережі Луцька. Його поява сприятиме покращенню цінової ситуації на хлібному ринку в нашому регіоні», - запевняють пекарі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus