USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У мерії надумали відмовити Кропиві, а той і сам вже передумав

9 Липня 2010 08:29
Керівник «Східноєвропейської енергетичної компанії» Олександр Кропива відмовився від ідеї отримання мереж на третьому тепловому районі Луцька (33-й і 40-й квартали) у концесію чи оренду.

Про це стало відомо 8 липня, під час засідання комісії, яка вивчала це питання, - повідомив ВІП.

Нагадаємо, що комісія з вивчення можливості передачі луцьких тепломереж в концесію була створена ще на початку червня. Сталося це після того як від ТзОВ «Східноєвропейська енергетична компанія» надійшла пропозиція укласти концесійний договір з міською радою.

Комісія, яку очолила перший заступник мера Лариса Соколовська, включала в себе робочі групи, які вивчали юридичні, технічні та економічні нюанси.

Вже згодом з’явилася пропозиція здати мережі в оренду, – повідомив 8 липня Богдан Шиба.

За словами члена комісії, директора департаменту економіки міськради Любові Ковпак, у комісії було чимало запитань до економічної обґрунтованості здачі мереж в оренду чи концесію. ТзОВ «Східноєвропейська енергетична компанія» не надала всіх документів та розрахунків, а лише кошторис витрат на виробництво теплової енергії – повідомила Ковпак.

Відтак, одна з робочих груп комісії дійшла висновку, що передача в концесію недоцільна.

За інформацією Ковпак, у компанії Кропиви існує кредиторська заборгованість за природний газ обсягом 36,09 мільйона гривень, з яких майже 12 мільйонів гривень – цьогорічні борги.

Під час засідання комісії з’ясувалося, що «Східноєвропейська енергетична компанія» не розраховувалася із «Нафтогазом» за спожитий природний газ й отримала попередження про можливе відключення.

І хоч Олександр Кропива заперечував ряд названих чиновниками фактів, все ж, опісля тривалих перепалок попросив зняти його клопотання стосовно оренди чи концесії з розгляду.

Комісія не заперечувала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучано Показати IP 10 Липня 2010 09:16
Шибанутий - мутить як завжди. Намахаэ по любому. Тому кропива передумав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus