USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На базі спорткомплексу «Спартак» у Луцьку хочуть утворити ДЮСШ

8 Березня 2016 15:08
Використати спорткомплекс, що розташований у Центральному парку культури і відпочинку, для створення Дитячо-юнацької спортивної школи пропонують у мерії.

Про це йшлося під час дня депутата на тему «Ознайомлення з роботою КП «Луцький зоопарк».

Заступник міського голови Юрій Моклиця розповів, що комплекс «Спартак» є власністю ГО ФСТ «Спартак». З організацією намагаються домовитися щодо передачі об’єкта у комунальну власність. Наразі на перешкоді стоять певні юридичні питання. Отже, планують створити нову ДЮСШ спільно з ФСТ «Спартак» та брати приміщення на утримання.

Наразі 40 тренерів двох ДЮСШ не отримують фінансування, тож проблему намагаються вирішити у комплексі. Просто створити ДЮСШ з цих тренерів без приміщення неможливо, а використовувати це приміщення поки не можна, тому що воно перебуває у власності громадської організації.
Таким чином, проблема має два шляхи вирішення – відстоювання прав держави на приміщення через суд, а потім передача його у міську комунальну власність, або ж створення спільної ДЮСШ і підписання договору про утримання приміщення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
вован Показати IP 8 Березня 2016 15:28
у ткачука пальці веером, як в 90-х. РЕШАЛО, А ЩО ЗРОБИЛО ОКРІМ, ЯК ДЛЯ КУМА КІОСКІВ ДЛЯ ПРОДАЖУ КОВБАС.* КУХАРКА* МАЄ КРУТИТИ ГАЙКИ, ЦЄ ЙОГО...
СПАРТА Показати IP 8 Березня 2016 15:35
НАЙКРАЩІЙ ХТО РОЗУМІЄТЬСЯ В СПОРТІ, ТО ПЕТРО НЕСТЕРУК, СПИРТО-ВОДОЧНИЙ КОРОЛЬ. ДУМАЄ, ЯК Я БИ В СПАРТАКУ ПАЛЕНКУ ЛІТОМ ПРОДАВАВ, ОТО БІЗНЕС ,,,
не бе Показати IP 8 Березня 2016 15:42
у семи няньок дитя без глаза! не можуть самі утримувати -віддайте ! волиняки як собаки на сіні і сам не гам ііншому не дам!
Анонім Показати IP 8 Березня 2016 15:51
І знову Петро пальона горілка стоїть він учень ще одного такого самого аптекі ас7776 чорний тоурег
Don Показати IP 8 Березня 2016 16:01
Подивіться на цього Моклицю - прихвостень Лапіна, чим займається не відомо, але Романюк заплатку дав.
Ір Показати IP 8 Березня 2016 17:02
Бартощук з Волиагротеху просив це преміщення вже давно!І ніяких держ грошей не просив. Та де там ....
спартак Показати IP 8 Березня 2016 21:27
цікаво, а де була міська влада коли строїли той спартак, удержували його за рахунок профсоюзів, а тепер хочуть судитися і забрати! хоть одну спортивну споруду збудуйте самі, а то тільки забираєте! позор!
Спартак Показати IP 8 Березня 2016 21:28
" Заслуженому " Пердееву конец !
Юр Показати IP 9 Березня 2016 09:06
Так-так, зробити ДЮСШ і віддати ГАЛИЦЬКОМУ!!! Це мудрий керівник, який і там виживе всі види спорту крім волейболу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus