USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У міськраді вирішили, хто увійде до виконкому

25 Січня 2011 17:40
На засіданні однієї з депутатських комісій Луцькради вирішили пропонувати депутатам під час найближчої сесії увести у склад виконавчого комітету Луцькради двох осіб.

Про це стало відомо 25 січня під час засідання постійної комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, - пише Волинська правда.

Як стало відомо на засіданні, серед кандидатур, які пропонуються до складу виконкому, були, депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь, директор ПП «Юридична Компанія «Ел Ей» Юрій Бондарук, голова Волинської організації професійної спілки працівників охорони здоров’я Віталій Шахраюк та голова Волинської організації Української Спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович.

Після обговорення питання «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету» комісія дійшла висновку погодити дві кандидатури – Ігоря Гузя та Юрія Бондарука.

Нагадаємо, 25 листопада Луцька міська рада затвердила виконавчий комітет. До складу виконкому увійшли Микола Романюк, Григорій Пустовіт, Святослав Кравчук, Лариса Соколовська, Юрій Вербич, Василь Байцим, Роман Крохмаль, Віктор Чорнуха, Володимир Гунчик, Євген Мельник та Юрій Циганюк. Два місця у виконкомі тоді лишилися вакантними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Підписздесь Показати IP 25 Січня 2011 20:57
Повний підписздесь!!! В той час як місто відключають від тепла, до складу виконкому терміново пропонується гузь - тріпло, яке в житті і цвяха в дошку не забило. Натомість - гляньте на склад пиз-унів - крім Чорнухи - НІХТО навіть не розуміє, що таке місто, господарство і де в ньому гроші беруться.
Колос Показати IP 25 Січня 2011 23:32
А хто не тріпло? башкаленко, горе бізнесмен який конфіскатом приторговував і хабарі давав куди треба? Чи стоєв який два слова не вміє зв'язати? Чи може курилюк який ходить по ОДА як сіра миша і боїться власної тіні. Та на їхньому фоні Гузь ще мужик, і не боягуз і в морду може дати і коли на своєму стоїть то горло перегризе. Правда інколи аж занадто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus