USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську викрали басейн

2 Червня 2010 16:09
Першої літньої доби до обласної міліції надійшло 58 заяв і повідомлень про злочини – слідчі розкрили за «гарячими слідами»13 злочинів.

Про це інформує прес-служба обласного управління МВС.

До Нововолинського міськвідділу міліції звернувся із заявою 37-річний підприємець Володимир із Нововолинська – розповів, що на початку квітня зі складу, який він орендує, невстановлена особа викрала дві мікрохвильові печі, дитячий басейн, телевізор та 11 пачок прального порошку «Аріель».

Оперативно-пошуковими заходами працівників сектору карного розшуку встановлено, що злочин скоїв 29-річний працівник ливарного заводу з Нововолинська.

Того ж дня до міліції звернувся із заявою 45-річний Микола з Нововолинська. Він поскаржився, що його пограбував невідомий.

Як розповів потерпілий, 25 травня вдосвіта поблизу Нововолинського профтехучилища невідома жінка викрала в нього гаманець із 450 гривнями та пенсійну пластикову картку. Пізніше злочинниця зняла 620 гривень із банківської картки.

Оперативники вирахували злодійку – 31-річну безробітну з Нововолинська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus