USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У облраді хочуть, аби мисливську зброю продавали утричі дорожче

13 Листопада 2013 12:06
Депутати Волинської облради запропонували втричі збільшити ціни на мисливську зброю та «постріли».
Із такою пропозицією виступив депутат облради Олександр Свирида під час другого пленарного засідання 22 сесії Волинської обласної ради сьогодні, 13 листопада.
На думку народного обранця, полювання не повинне бути настільки доступним, як сьогодні. «До прикладу, коли вартість пострілу не 20 , а 2 гривні, то будь-хто може собі це дозволити. Та й рушниці дешеві», - бідкається депутат.

На думку Олександра Свереди, необхідно розглянути питання про введення акцизних зборів на продаж мисливської зброї та боєприпасів, інакше «порядку не буде ніколи».

Утім, обранець громади Василь Пецентій зауважив, що «бідні люди теж хочуть полювати», тому такі збори дискримінуватимуть тих, у кого рівень доходу нижче середнього.

Своєю чергою, депутат облради Сергій Слабенко запропонував звернутися до правоохоронців з пропозицією посилити боротьбу з браконьєрством.

Проте жодної з двох пропозицій депутати не підтримали.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
222 Показати IP 13 Листопада 2013 12:37
Во дає Свирида, мабуть хлопець з дуба рухнув чи головкою об косяк вдарився!!??!! Вже всі депутати, що в обласній чи міській раді давно є рибаками і охотніками (тобто покупляли собі зброю та все таке інше), а тепер дійсно хочуть щоб бідні і середній клас переплачував у тричі більше і при чому у їхніх фірмах це все і продається.........уроди, чим ви там займаєтеся аж дивно що такі питання виносяться на порядок денний ! Невже більше інших ,набагато важливіших питань не має ????
Colonel Показати IP 13 Листопада 2013 12:48
Правильно Середа каже. Захмарні ціни на мисливську зброю і боєприпаси. І браконьєрів більше буде – тільки він і ще декілька тих, що дорвались до корита з великою ложкою. Щоб не було "пробок" на дорогах, дороги не потрібно ремонтувати, розширюватиґґґ. робити розмітку, світлофори і т. д. Дати свиридам можливість директивно встановлювати ціни на автомобілі і пальне по всій Волині і всяке дрібненьке "бидло на жигуликах і ланосах" виїзджати з дому буде раз в рік на паску. На дорогах залишаться тільки господарі життя , обранці громади пани дупутати. А волиняни і далі будуть голосувати не за нормальних, порядних, компетентних, високоморальних кандидатів а за будь кого, що би тільки з "правильної політичної сили".
Colonel Показати IP 13 Листопада 2013 12:57
"будь-хто може собі це дозволити. Та й рушниці дешеві», - бідкається депутат". - непорядок, як це будь хто? Тільки ми еліта (правда у нас на халявах ще гі..но не висохло, зате гонору - на холопів хліборобів та різних там учителів "смотрим свысока" Ми ж дворянського роду з самого мухоср*нська!
Лучанин Показати IP 13 Листопада 2013 13:18
Безглуздя. Вже місто до зими підготували, залатали дороги, забезпечили комунальщиків снігоприбиральною технікою, паливом для неї, піском, щебнем і т.д. Вирішили всі соц. питання, лишилось тільки ціни на зброю піднімати... Питається доколи це буде продовжуватись за наші гроші, які ми платим зі своїх зарплат, пального і т.д. Треба навпаки дозволити короткоствольну зброю та привести в порядок законодавство, щоб було таких випадків поменше: http://www.volynnews.com/news/extreme/na_volyni_mazhoru_na_bmv_yakyy_strilyav_u_pishokhoda_vse_ziyshlo_z_ruk/ http://www.volynnews.com/news/extreme/detektyv_u_lutsku_cholovik_vykrav_taksi_i_vlashtuvav_dtp_foto/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus