USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У програмі «Мандрівного вішака» - зміни. АФІША

26 Вересня 2013 11:36
Театралізоване відкриття фестивалю «Мандрівний вішак» відбудеться 27 вересня о 15-ій годині на Луцькій дитячій залізниці, за участю акторів театру «ГаРмИдЕр», колективу Garage Drum Show, учасників фестивалю, журі, представників міської влади та всіх бажаючих, повідомили організатори заходу.
Проте у програмі фестивалю відбулися зміни. Через непередбачувані обставини виставу «Батько», яку ви мали дивитися в неділю 29 вересня о 12:00, змушені були перенести на суботу 28 вересня на 22:00. Зі слів театралів, вони сподіваються, що нічний театральний показ буде особливо атмосферним!
Нагадаємо, що дві вистави представлять у позаконкурсній програмі, а 8 вистав оцінюватиме журі на чолі з актором Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка Петром Панчуком. Колективи боротимуться за головний приз – гран-прі та інші нагороди в різних номінаціях.
Фестиваль відбудеться за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк».
До слова, у фестивалі візьмуть участь 10 колективів із України, Росії, Білорусі, Грузії та Німеччини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus