USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У суботу міські чиновники прибиратимуть парк

11 Березня 2010 12:39
Сьогодні на нараді з приводу стану і утримання об’єктів природно-заповідного фонду начальник відділу екології Луцькради Борис Сорока запевнив, що в суботу, 13 березня, відбудеться толока в заповіднику «Пташиний гай».
За словами Бориса Сороки, прибирати територію парку вийдуть не лише працівники КП «Зелене господарство міста Луцька», а й працівники міськради.
«У суботу всі працівники підприємства мають вийти на толоку, крім того, повинні вийти працівники управління ЖКГ – від Кубіцького до прибиральниці. Будуть і інші працівники міськради. Пора вже зрозуміти, що крім нас у нашому домі не прибере ніхто», - зазначив чиновник.
Борис Сорока поставив завдання КП «Зелене господарство міста Луцька» за два дні підготувати територію до громадських робіт. Необхідно зрізати сухі дерева, щоб люди змогли за день навести порядок у «пташиному гаю».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
faBULA Показати IP 11 Березня 2010 12:44
Бідний Сорока і дурн міські чиновники. "Ефеквтивність" свою такі толоки вже довели, а тупі чиновницькі позування перед камерами - дістали. Знову певно Шиба і заступники в оточенні фото і відеоамер деревця саджатимуть і говоритимуть про те що "порядок починається з кожного". Креативщики мерії, пані Мирославо, ну придумайте щось нове, ну скучно чесслово.
дідо Показати IP 11 Березня 2010 13:36
може вистачить показухи...хай би краще порядок навели у своїй роботі, а то зарилися у паперах та відписках...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus