USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У театрі ляльок Луцька завершують облаштування дахової котельні

13 Вересня 2013 18:46
Театральний сезон у Волинському академічному обласному театрі ляльок розпочнуть з новою покрівлею. Про це розповів директор та художній керівник театру Данило Поштарук, інформує ВолиньPost.

З його слів, вже закінчилися роботи з перекриття даху над залою, де відбуваються вистави. Зараз мають завершити ті ж роботи над адміністративним корпусом театру. Обіцяють зробити все найближчим часом, аби «працівники не сиділи під парасольками».

Зі слів Данила Поштарука, на ремонт даху та зали для глядачів театру ляльок потрібно було 2 мільйони гривень.
Окрім того Поштарук розповів, що розпочалися підготовчі роботи щодо облаштування в театрі дахової котельні. Мовляв, зараз вона знаходиться під приміщенням, де працюють люди, а це – категорично заборонено згідно з правилами техніки безпеки.

Данило Поштарук також зауважив, що котельня театру забезпечує тепловою енергією ще й міську раду, адміністративне приміщення поряд та житловий будинок.

«На кожен будинок мають ставити окрему котельню», - підсумував він.

Нова ж котельня в театрі ляльок забезпечить зменшення витрат на теплоенергію.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus