USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У центрі міста - «живе» серце. ФОТО

28 Квітня 2013 16:35
«Живе» серце утворили волонтери 28-ого квітня, в день фіналу VIII Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» на Театральному майдані Луцька. Таким чином, мовляв, вони долучились до встановлення Всеукраїнського рекорду, - інформують організатори.

Так, рівно о 14.00 годині така ж акція відбулась в більшості регіонах України, за якою спостерігали представники Державного реєстру рекордів України. Так, благодійний фонд «Серце до серця» разом з тисячами волонтерів встановили Всеукраїнський рекорд з найбільшої кількості «живих сердець», водночас утворених в більшості обласних центрах України.

Зауважимо, наразі волонтери збирають кошти у скриньки у торгових центрах, магазинах, супермаркетах та в інших установах, а також у парках, скверах, на вулицях, площах, майданах Луцька.Гроші збирають для дітей, які мають вади слуху.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
настя Показати IP 28 Квітня 2013 19:00
Волинськi новини - молодцi!
Mangol Показати IP 29 Квітня 2013 08:48
Клас!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus