USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У центрі міста діти робили штучне дихання. ФОТО

25 Травня 2013 13:30
Надзвичайно цікавим для малих лучан став так званий майстер-клас, у якому дітей навчали надавати першу медичну допомогу. Зокрема перевіряли, чи людина дихає, як реагує на світло, та наповнювали повні легені повітря: «вдих – видих».

Так, у рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013», що співфінансується Європейським союзом, «Молодь прикордоння: разом за безпеку» на Театральній площі міста рятувальники області та, зауважимо, наступне їх покоління, охочим показували, як надавати першу медичну допомогу.

Неймовірно зацікавленим хлопчакам розповідали і показували, що спочатку треба перевірити, чи людина дихає, зауважити, як очі реагують на світло, підкласти під шию якогось рушника, аби голова прийняла потрібне положення та, власне, приступити до штучного дихання «рот у рот».

Опісля проробленої процедури з манекеном, як висновок, 9-річний хлопчик резюмував: він таки досі непритомний.
«Медичну допомогу» хлопчак, каже, надавав уперше.

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus