USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У вересні в Луцьку почнуть будувати нову школу

15 Червня 2011 18:06
У вересні цього року в Луцьку розпочнуть будувати нову школу та дитсадок – зводитимуть заклад у 55-му мікрорайоні міста.

Новину повідомив луцький міський голова Микола Романюк у середу, 15 червня.

Романюк зізнався: «гарну звістку» йому дозволив сповістити голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, який опікувався виділенням коштів із держбюджету на будівництво освітнього закладу.

«Борис Петрович вже сказав, що можеш озвучувати», – пояснив Романюк.

«В цьому році ми розпочинаємо будівництво 27-ї школи. Це садочок і школа зі спортзалом і басейном у 55-му мікрорайоні, за «Там-Тамом», – розповів мер.

Нагадаємо, першим обіцянку збудувати в Луцьку нову школу і садок дав волинський губернатор ще у жовтні 2010 року.

А у лютому цього року про те, що вже у 2011-му візьмуться за зведення нового освітнього закладу заявляв Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Роман Показати IP 15 Червня 2011 22:44
А чому мікрорайон 55? Це якось обґрунтовано, чи просто логічна послідовність 40-й, 33-й, 55-й?))
НИГЕР,КАК ВСЕ Показати IP 16 Червня 2011 00:21
интересная тема прозвучала,что имеющие рекламу на движущем транспорте,должны будут платить городу налог ( они деньги уже посчитали и наверное разделили) как Вы относитесь к этому ? неужели у наших правителей больше мозгов не хватает на поиск денег для города ??? может предложить еще и с визиток,флаеров итд,брать налог - то же выход !!!
сторонній Показати IP 16 Червня 2011 07:36
Побудують і школу,і дитячий садок- кошти ж державні,то і відкати свої люди отримають солідні,а потім - як завжди: по частинах (наприклад дитячий садок) здадуть в оренду і "шляхом викупу" продадуть,реальні кошти осядуть в профільних керовніків в кишенях. Це все вже було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus