USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ухвалили бюджет Луцька на 2015 рік

28 Січня 2015 14:52
У міському бюджеті збільшили видатки на розвиток спорту та знайшли кошти для допомоги містам на сході України.

Відповідне рішення після тривалих дискусій ухвалили депутати Луцької міської ради під час 69-ї сесії 28 січня.

У обранців луцької громади виникло багато зауважень до проекту бюджету. Так , депутат Павло Данильчук зауважив, що варто передбачити кошти на патріотичне виховання молоді та систему оборони, подбати про те, що не закладено у державному бюджеті.

Член депутатської групи «Новий Луцьк» Микола Дендіберін нагадав, що протягом чотирьох років, відколи він є депутатом міськради, за кошти місцевого бюджету у Луцьку не облаштували жодного футбольного поля зі штучним покриттям (для одного поля вистачило б, з його слів, 1,5 мільйона гривень). Він наголосив, що сучасна молодь не може підтягнутися та не готова йти на війну, а лише сидить у барах. З його слів, якщо у місті не знайдуть коштів для облаштування майданчиків зі штучним покриттям, значить, депутати не дбають про свою націю.

До проекту міського бюджету, який підтримали 5 з 10 постійних комісій Луцькради, внесли декілька змін. Так, як розповіла начальник управління бюджету та фінансів Лілія Єлова, на 50 тисяч гривень збільшили видатки на розвиток спорту,

на 150 тисяч гривень збільшили підтримку програм щодо молоді, 20 тисяч гривень передбачили для допомоги містам на сході України за рахунок зменшення резервного фонду. Ще 200 тисяч субвенції з обласного бюджету спрямують родинам загиблих у зоні проведення АТО. Загалом міський бюджет цього року на 173 мільйони гривень більший, ніж торік.

У підсумку, після тривалої дискусії депутати усе ж ухвалили проект міського бюджету.

Дохідна частина бюджету становить 1 089 327 тисяч гривень, доходи загального фонду – 1 055 536 тисяч гривень, спеціального фонду – 33 790 тисяч гривень.

Павло Данильчук
Павло Данильчук
Микола Дендіберін
Микола Дендіберін
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus