USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Умови паркування біля Луцького замку змінилися

31 Липня 2013 12:43
«Замкова площа - для людей, а не для машин», - таку думку висловила депутат Луцької міської ради Наталія Бунда під час засідання 43 сесії.
З її слів, потрібно наводити лад у Старому місті. Мовляв, там виникла неконтрольована ситуація з машинами.
«Водії паркуються де хочуть і як хочуть. Вулиця Братковського перетворилася на автостоянку. А так не повинно бути», - наголосила Наталія Бунда.
Депутат запропонувала, зробити в Старому місті платну парковку.
Таку ініціативу підтримав Луцький міський голова Микола Романюк. Він сказав, що у цій частині міста дійсно треба упорядкувати стоянку автотранспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
бла-бла Показати IP 31 Липня 2013 13:07
авжеш, інших рішень можновладці придумати не здатні. ви навколо старого ринку облаштуйте територію і платні стоянки і всі проблеми старого міста відпадуть самі собою. Та Бунда не проблеми вирішує, а де заробити шукає, як зрештою вся влада на цій території під назвою Україна
ннн Показати IP 31 Липня 2013 13:26
Нехай би та СУЧАсна Бунда взяла віника в руки та прибрала навколо замка,то хотяб знала з в чому там проблеми.
V.I.P. Показати IP 31 Липня 2013 17:55
Так, навколо Луцького замку дійсно потрібно впорядкувати територію, провести її благоустрій, залучити бізнес (хоча б на умовах державно-приватного партнерства) для розвитку сприятливого клімату для відпочинку. Там треба більше ресторанів, кафе - це вливання до бюджету, адже однією платною парковкою бюджет не наповниш і тим більше ладу з авто не наведеш. Необхідно вирішити питання з перенесенням Старого ринку і на його місці зробити велику площу.
політичний патруль Показати IP 31 Липня 2013 17:57
А де можна паркуватися? Скрізь дояри з жезлами лишалася площа замкова і ту хочуть перекрити. Потрохи задавлять старий ринок. Мер там мимрить щось під ніс, що закриє його взагалі, нехай Буратіно розбере, що людям вікна позамуровував. А то у злиднів з базару старого відбирає останнє... свинство комсомольське...
Вася Показати IP 31 Липня 2013 18:03
Отак, розігнати старий ринок - зруйнувати життя 800 сім*ям, що живуть тільки завдяки його існуванню. І серед них немає жодного, хто має прибутки такі як у міського голови, людини, що завдяки комсомольським зв*язкам володіє пасивними доходами, які й не снилися базарникам з порепаними руками і хворими шлунками...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus