USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

В прокуратурі сказали, чи учасник смертельного ДТП є правоохоронцем

25 Березня 2015 19:12
Водій авто, під колесами якого 14 березня 2015 року загинув військовий, не є працівником правоохоронних органів, - інформують у прес-службі прокуратури області. Нагадаємо, у луцькому ДАІ під час круглого столу щодо обговорення теми аварійності у Луцьку в управлінні ДАІ УМВС України у Волинській області сьогодні, 24 березня, «не зізнавалися», чи є працівником правоохоронних органів водій-учасник ДТП, під час якого загинув воїн АТО.

Так, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної події, яка сталася на вулиці Гордіюк у Луцьку у ніч на 14 березня 2015 року.

У цій ДТП загинув 24-річний військовослужбовець Збройних сил України, який перебував у відпустці, повернувшись додому із зони проведення АТО.


Під час досудового розслідування встановлено особу водія автомобіля, який скоїв наїзд на військового, коли він перетинав проїзну частину дороги.

Цей громадянин, переконують у прокуратурі, не є працівником правоохоронних органів.

Наразі у провадженні призначено низку експертиз та допитано свідків.

Хід розслідування перебуває на контролі у керівництва прокуратури Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан Бандера Показати IP 25 Березня 2015 20:42
від якого часу не є працівником прокуратури?
Геолокация Показати IP 25 Березня 2015 22:41
А че решать:на пешеходе с отражателем- виноват водила.вне пешеходного перехода в камуфляже-виноват пешеход.и кто из их был под градусом..?
бред до Геолокация Показати IP 25 Березня 2015 23:25
завтра збиваємо усіх пішоходів які під градусом і не на переході? треба вибирати швидкість ну і не бухати за кермом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus