USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

В дворі у центрі Луцька травмуються мешканці. ФОТО

10 Жовтня 2013 11:39
Ями, вибоїни, відсутність асфальту та канавки після знятих бордюрів – так виглядає один Із дворів на вулиці Винниченка.

Двір будинку у самісінькому центрі міста у занедбаному стані, хоча міська влада обіцяє здійснити капітальний ремонт. Після того, як декілька днів тому у дворі будинку № 49 травмувався чоловік, мешканці вирішили повідомити про свою проблему Волинським Новинам.

Багатоповерхівки здали в експлуатацію на початку 1970-их років, з того часу, як розповіли мешканці, прибудинкову територію комунальники не впорядковували. Усі роботи з благоустрою, які здійснили дотепер, відбувалися за кошти мешканців. Зокрема, поклали клаптик асфальту поблизу будинку № 47, біля одного з під’їздів будинку № 49 мешканці самі встановили лавку. Ремонт під’їздів та встановлення нових дверей відбувалося за їхній рахунок.










У під’їздах можна побачити оголошення, яке інформує про те, що роботи з капітального ремонту прибудинкової території тривають за рахунок коштів міського бюджету, їхня орієнтовна вартість – 430 тисяч гривень. Обіцяють також встановити дитячий майданчик.
Як розповіли мешканці, справді, у червні познімали старі бордюри та вивезли їх. Частину бордюрів зняли декілька тижнів тому. Однак справжнього капітального ремонту дорожнього покриття мешканці не можуть дочекатися вже протягом декількох місяців.










«Взимку тут взагалі можна ноги зламати», - розповіла Тамара Володимирівна, яка мешкає у будинку на вулиці Винниченка, 49, протягом 42 років. З її слів, декілька місяців тому підвищили плату за утримання будинку, проте з того часу жодного поліпшення благоустрою не відбулося. Робітники, які знімали бордюри, на запитання мешканців про те, коли завершать ремонт, відповідали, що двір відремонтують до зими.

Як повідомив у телефонному коментарі Волинським Новинам заступник начальника відділу інженерно-транспортної інфраструктури та санітарного нагляду департаменту житлово-комунального господарства міської ради Володимир Козел, ремонт припинили з технічних причин. Завершити його планують «до настання холодів». Точну дату він повідомити не зміг. Зі слів чиновника, ситуація у дворі після початку ремонтних робіт «не гірша, ніж була раніше».






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 10 Жовтня 2013 12:25
До суду і до відповідальності. вірте, щоможна знайти рішення в законі. Просто не спіть...
Місцевий житель Показати IP 10 Жовтня 2013 18:00
Можливо після цієї статті наша влада почне звертати і вирішувати питання звичайних громадян!!!
Світлана Показати IP 11 Жовтня 2013 11:43
А це де таке в нас є....??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus