USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Луцьку хочуть відкрити витверезник

24 Березня 2011 18:09
В Луцьку думають над можливістю створення медичного витверезника, проте не знають, де взяти кошти.

Про це під час «круглого столу» щодо профілактики алкоголізму у четвер, 24 березня, розповів начальник міського управління охорони здоров’я Федір Кошель.

Посадовець-медик нарікає, що в місті немає медвитверезників, де б можна було надавати кваліфіковану допомогу хронічним пиякам.

Впродовж року, каже він, працівники карет «швидкої допомоги» доправляють до луцького травмпункту близько п’яти тисяч людей. Однак він не пристосований до лікування алкозалежних.

«В деяких інших містах вже є медвитверезники. І ми думаємо відновлювати. Маємо навіть приміщення. Маємо проект. Але поки не вистачає на це коштів», – констатував чиновник.

Начальник відділу дільничних інспекторів УМВС у Волинській області Олександр Медвєдєв додав, що допікають і пияки-бомжі.

«Але, на жаль, міліції заборонено тримати людей у стані алкогольного сп’яніння», – каже він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дружинник Показати IP 24 Березня 2011 18:54
Відкривайте. Цей заклад знову стане дохідним місцем для мародерства смердючих ментів. Вони знову будуть чистити кишені нещасних людей, а непокірним будуть відбивати нирки і печінку, обливаючи їх крижаною водою зі шланга. Я очевидець таких речей, коли у 80-х роках чергував в витверезнику в якості дружинника. Обовязково повісьте вивіску "Заклад мародерів".
Алік Показати IP 24 Березня 2011 19:36
Давно пора!!! Хоть будеш знати де ти є.
Лучано Показати IP 24 Березня 2011 20:45
Дехто памятаэ часи, коли мэнти мали серйозний бізнес - ловити нормальних (злегка випивших) людей на вулицях і розводити на гроші - якщо не дасиш - веземо у витверезник. Невже цей бізнес знову хочуть повернути? Бо одна справа лікувальний заклад, інша створення корупційної системи.
Алкоголік Показати IP 24 Березня 2011 23:16
Вважаю справа хороша-можливо не одному життя врятують, чи то від нещасного випадку, чи переохолдження, або гострого отруєння алкоголем. Тільки все має бути цивілізовано!
Хвєдя Показати IP 25 Березня 2011 08:55
Відкрий відділення в лікарні, встанови камери, посади там чергового адвоката. Хто попаде туди - заплатить за все, і всі будуть задоволені.
Вася Показати IP 25 Березня 2011 11:08
Все без толку-все місто п`яне,де такий велике приміщення знайти!?...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus