USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В Луцьку проблема зі школою для «важких дітей»

22 Лютого 2011 15:48
У вечірній школі Луцька учням бракує навчальних місць – частину приміщення освітнього закладу займає бухгалтерія міського управління освіти.

Про це під час щотижневої оперативної наради в луцькій мерії у вівторок, 22 лютого, повідомив начальник міської служби у справах неповнолітніх Федір Шульган.

За словами посадовця, працівників бухгалтерії управління освіти Луцької міськради переселили у приміщення вечірньої школи ще в минулому році. Відтак відразу постала проблема – у школі різко зменшилась кількість посадкових місць.

«І сьогодні тих дітей, які відраховуються із професійно-технічних училищ, не має можливості влаштувати у вечірню школу. А незайнятість дітей спонукає їх до скоєння правопорушень», – бідкається Шульган.

Натомість міський голова Микола Романюк пообіцяв, що за місяць ситуацію виправлять. Принаймні дав відповідну вказівку своєму першому заступнику Святославу Кравчуку.

«В нас в другу зміну деякі школи не завантажені. Ми виправимо ситуацію», – дав слово віце-мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знаючий Показати IP 22 Лютого 2011 19:26
"у школі різко зменшилась кількість посадкових місць" - упадна фраза :)))
Rolien Показати IP 24 Лютого 2011 08:49
Ха-ха) Як завжди барждак. Але при чому тут наруто? Це ці учні не можуть поступити у вищу школу?:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus