USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вартість проїзду у луцькому транспорті зросте

21 Жовтня 2009 12:41
На комісії у Луцькраді було прийнято рішення про нові тарифи на перевезення в обласному центрі Волині. Про це 21 жовтня розповів заступник луцького міського голови Петро Гоцалюк під час засідання спеціальної комісіїу Волиньраді, котра мала на меті вирішення проблем «тролейбусників», - інформує репортер «Волинських новин».
Пан Гоцалюк зауважив, що таке нововведення, на жаль, не вирішить питання. Директор Луцького підприємства електротранспорту Костянтин Патракеєв зауважив, що один із варіантів виходу зі складної ситуації, що склалася в обласному центрі Волині, є
підвищення вартості проїзду в тролейбусах до однієї гривні. Мовляв, такі зміни відкриють реальну собівартість, проте при умові повного відшкодування пільгового перевезення пасажирів. Він додав, за умови не виплати субвенції, реальна собівартість зросте. Депутат Волиньради Ігор Гузь зауважив позитив зростання проїзду у луцьких маршрутних таксі до двох гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Читач Показати IP 21 Жовтня 2009 13:54
А до чого тут Гузь і що означає його "позитивне зростаття тарифів" - він що економіст провідний, чи знає господарську систему ЛПЕ. НУ КУДА ТИ ЛІЗЕШ, чувак?
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2009 21:37
Схаменіться! За рік зарплата зменшилась на третину, а ціни виросли у 5 разів, скоро не буде за що дитині памперсів купити, мені що зимою доведеться пішки ходити?
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2009 22:18
Видать владелцам маршруток плана в четыреста гривен в день уже мало. Депо мне кажется специально банкротят, выкупят потом и будут бабули косить. Всё делается по давно существующему сценарию. Уже и судовое решение на мильён есть.
Читач Показати IP 21 Жовтня 2009 22:34
просто пільговиків потрібно заставити 50% від повного тарифу як у всьому світі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus