USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Вартість проїзду в дві гривні законна, - суд

9 Липня 2010 12:46
Луцький міськрайонний суд відхилив позов депутата Андрія Козюри, який стосувався скасування рішення Луцької міської ради про встановлення проїзду в маршрутних таксі в розмірі двох гривень.

Про це Козюра повідомив 8 липня в ефірі телеканалу «Аверс».
Депутат повідомив, що судове засідання відбулося 8о липня, хоча Козюра подав позов ще напередодні Нового року у грудні 2009-го. Засідання переносили п’ять разів.

Рішення Феміди було не на користь позивача, проте мотиви такого фіналу стануть відомі згодом, коли надійде мотивувальна частина рішення.

Андрій Козюра каже, що найближчим часом буде подавати апеляцію, а також запропонує міськраді скасувати рішення про затвердження тарифу в дві гривні на найближчій сесії.

«Як на мене суд тут став на захист оборудки з маршрутками і помилок влади… Судова система, а саме суддя, яка виносила рішення продемонструвала зневагу до громади і показала прихильність до влади. Вона дала відповідь на питання: що за помилки влади буде покривати суд і відповідати має лише громада шляхом збільшення проїзду в транспорті», - заявив Козюра.

Рішення міськвиконкому про зменшення вартості проїзду в комунальному транспорті – маршрутки 15, 15а, 9, 9а, - до півтори гривні Козюра вважає «передвиборчим».

Депутат каже, що аби досягнути межу беззбитковості на ЛПЕ ціна проїзду повинна бути 2,65 гривень. І «чим довше тариф буде по півтори чи по дві гривні», тим швидше «підприємство собі копає яму».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
SysR Показати IP 9 Липня 2010 13:14
2,65 -- звідки такі цифри? Приватним перевізникам рентабельно 2 грівні і депо ні.
VSC Показати IP 9 Липня 2010 16:00
Откуда Андрюха знает цену проезда? Он из машины не вылазит.
SPIKER Показати IP 9 Липня 2010 19:42
у Львові 1,75,в Тернополі 1,50 і нічого,перевізники не жаліються,хоча маршрути довші і пасажиропотік більший..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus