USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Вісім лучанок стали матерями-героїнями

29 Грудня 2009 11:28
Бути багатодітною матір’ю в місті – самий цей факт уже є справжнім геройством, - підмітили сьогодні чиновники Луцької міськради. Вони нагородили 8 лучанок відзнакою «Матір-героїня».
Почесне звання, а відповідно й державну допомогу, отримали багатодітні матері обласного центру, які виховують п’ятеро і більше дітей. Під час оперативної наради міський голова Богдан Шиба привітав жінок квітами та грошовою допомогою особисто від мерії.
Він додав, що досі муніципалітет чимало зробив для захисту та оберегу материнства. Зокрема, позаторік увесь бюджет розвитку був витрачений для реконструкції Луцького пологового будинку. Нині цей медичний заклад один із найкращих в Україні.
Минулого року значні кошти були витрачені на потреби дошкільних закладів та місцевих шкіл. А, скажімо, наступного року в обласному центрі відкриють новий дитячий садок у мікрорайоні поблизу львівської траси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus