USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Віце-мер Луцька звинуватив санстанцію в пасивності

14 Червня 2011 12:04
Санітарні та ветеринарні служби Луцька не виконують своїх прямих обов’язків, а лише сприяють незаконній діяльності стихійних торгових точок, вважає перший заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук.

Про це він говорив під час оперативної наради у Луцькій міській раді у вівторок, 14 червня.

Кравчук заявляє, що нині в Луцьку відсутня контролююча робота ветеринарної та санітарної служб.

«Вони лише пишуть приписи міському голові, але яка їхня роль?» – міркує він.

«На Замковій розгорнули торгівлю курми. Ще не хватало, щоб ці кури принесли якусь біду, з якою ми не зможемо розібратися», – зауважив віце-мер.

Особливе невдоволення у Кравчука викликають самовільно встановлені торгові намети у різних районах міста. Заступник мера переконує: власники цих торгових точок у своїй роботі не дотримуються навіть елементарних санітарно-гігієнічних правил, тому порушників треба якомога швидше «розігнати».

«За останні місяці ні одна така торгова точка не закрита. То хто цим буде займатись? Ми ждем, поки буде епідемія в місті?» – дорікнув Кравчук санітарним та ветеринарним службам.

«На жаль, біля «Гостинця» ринок і далі функціонує. Там і молоком торгують, і горілкою. Ми з вами домовлялись, що ринку там не буде», – звернувся він до муніципалів.

Відтак Кравчук наголосив, що до Дня Незалежності мерія має намір знести усі торгові точки, які встановили самовільно.

«Є розпорядження міського голови, і воно буде виконано. І не треба грозити судами. Будь ласка, будемо судитись», – каже Кравчук.

Натомість луцький мер Микола Романюк зазначив: незаконно встановлених об’єктів торгівлі в Луцьку невдовзі не буде, проте порушники мають шанс узаконити свою діяльність.

«Даємо добровільний термін до кінця червня – прийти з повинною», – сказав він.

Нагадаємо, навести лад зі стихійними торговими точками – наметами та пересувними кіосками – в луцькій мерії були налаштовані до 1 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Стрийко Показати IP 14 Червня 2011 12:25
Біля Гостинця муніципали ганяють тільки переляканих бабусь. А молодиці, що продають горілку, там завжди "на посту" - постійно одні і ті ж обличчя. Видно знають, як домовитись з міліцією.
небайдужа Показати IP 14 Червня 2011 15:18
за новими законами усим цим займається ветеринарна і фітосанітарна служби. САНСТАНЦІЮ Постановою КМУ ЛІКВІДОВАНО!!!!! Спочатку на урядовому рівні ліквідовують, а потім караул - епідемії! Думайте головою, перш ніж щось нищити! Хто тепер буде розбиратися з отруєннями? Чи дитячими таборами, чи дієтичним харчуванням(яке взагалі ніде не прописане: меню в садочках, в лікарнях під знаком питання!!!!)Он холера в Україні, а під боком мутована кишкова паличка, а в нас - ВСЕ В ПОРЯДКУ:головне, щоб недобросовісним підприємцям добре було. Ось стало добре - запхали в супермаркет(за новими правилами)ветлікаря на посаду і...отруєння курами-гриль не забарилося. Що чекатимо завтра???? Який ветлікар скаже щось супротив свого директора супермаркету? Адже той йому зарплату платить!!!!
Стрийко до небайдужа Показати IP 14 Червня 2011 19:09
Заради справедливості скажу, що отруєння були і з санстанцією. І функція у цієї контори - зовсім не людей рятувати. А що стосується отруєння курами - в цей супермаркет люди потім просто не підуть, так що вони самі себе покарали.
Хохма Показати IP 15 Червня 2011 08:12
Кравчук, не пінься-он мер вже заспокоївся-доторгуємо сезон і збиремось до наступного. Все проплачено.
небайдужа Показати IP 15 Червня 2011 08:58
згодна зі стрийком, але згодьтеся, що ДУЖЕ БАГАТО ЩО ЗАЛЕЖИТЬ ВІД САМИХ ЛЮДЕЙ! он мати КУПИЛА ДИТИНІ пиріжка з КРЕМОМ у таку то ЖАРУ! А потім плаче, що дитя отруїлося... А зайдіть в кафе, туалети не працюють, руки немає де помити...А скільки біди наробила холера і та ж кишкова паличка! Не кажіть, що СЕС розлінилася, а кажіть, що треба стукати до свідомості людей:ВИ Ж САМІ СЕБЕ ТРУЄТЕ! Що вам без тих кур життя немає?! Спочатку купують проколоту антибіотиками тушку курки, йдуть на природу, санітарні вимоги до свого організму не виконують, а потім -0, караул! ХТО ВАМ ВИНЕН? Я поважаю Святослава Кравчука,але йому хтось явно зіпсував настрій, бо він необдумано висловився, бідьш ніж упевнена. ВІзьміть собі радника з таких санітарних питань, пане, і матимете всю картину, а не лише гвіздок!
віце премєр губернатор Показати IP 15 Червня 2011 10:00
Аффтор жжот!!! Де ви взяли таку посаду як "віце мер"? Не позортесь та виправте помилку!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus