USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.65 40.90
  • PLN 10.20 10.35

Вхід на шоу мильних бульбашок – під табу. ФОТО

10 Березня 2013 19:24
Шоу гігантських мильних бульбашок у спектаклі «Пригоди Милочки та Бульки в країні Мильних Бульбашок» організували у Луцьку, утім, журналістів на захід не пустили.
Вистава відбулася у місцевому Палаці культури 10 березня.
Так, ще до початку вистави у холі «Просвіти» театрали влаштували для дітей показовий виступ, де демонстрували вміння створювати бульбашки.




Проте безпосередньо на спектакль «ВН» потрапити не вдалося. Так, пані Олена, яка назвалася організатором, заявила, що захід є комерційним, «висвітлити» який можна лише за умови попередньої купівлі квитка чи зв’язавшись з організатором.
За її словами, аби розповісти про цей захід, треба було проанонсувати захід та акредитуватися, однак жодних умов та вказівок щодо акредитації видань не було виявлено.
Зауважимо, що з іншими волинськими інтернет-виданнями попередньої домовленості також не було.
Так, на запитання, чи зацікавленні організатори у висвітлення події, від пані Олени пролунала відповідь: «Мені не цікаво, що ви напишете після вистави!»
Хоча й шоу мильних бульбашок відвідало чимало лучан та гостей міста, та протягом півгодини з початку вистави квитків залишилося ще чимало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
читач Показати IP 10 Березня 2013 20:34
а купити квиток і пройти "журналісти" не догадалися?
Калькулятор Показати IP 10 Березня 2013 21:50
я там був, зал на 85 % повний, усьо ок
Всезнайко Показати IP 10 Березня 2013 22:09
Звикли все на халяву...
111 Показати IP 11 Березня 2013 07:45
нема чого, платіть гроші
Добрий чоловік Показати IP 11 Березня 2013 08:21
А кому потрібна реклама після вистави?Цирк якийсь.Треба було купити квиток та подивитись на дійство.Дітям було дууууже цікаво,а що пишуть журналісти-це їхній клопіт.Вони показують себе не з найкращої сторони.
********** Показати IP 11 Березня 2013 12:42
дійсно, потрібно було купити квиток, заплатити за фотозЙомку, і я думаю ніяких проблем зі входом не було б..... халяви в нашому житті не буває
Bobryk Показати IP 11 Березня 2013 13:22
цілком згідний. А журналісти нехай повчаться трішки культури. Доводилось бувати на заходах, коли виступає людина, а вони прямо поперед носом виступаючого ходять, пофотографують 5 хвилин і йдуть через весь зал гримаючи дверима.Невже важко дочекатися кінця виступу, є ж якісь правила етикету.
Танічка Показати IP 11 Березня 2013 17:48
Було класно і весело!!!!!
Знайка Показати IP 11 Березня 2013 18:59
А я б із задоволенням подивилась фоторепортаж не йдучи на виставу. А згідно закону, журналіст має право безперешкодно потрапляти скрізь, без квитків і запрошень. А читачі, які от-так обливають брудом тих, "кому треба культури повчитися", певно, даремно стараються бути очима і вухами "вдячних читачів". Ото не пишіть про те, що відбувається в місті і області, про тих, до кого і на поріг установи не пустять простого читача. От тоді, може оцінять Вашу працю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus