USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Влада Луцька вже знає, як вивести тролейбусне депо з кризи

29 Жовтня 2009 11:04
Луцький міськвиконком сьогодні, 29 жовтня затвердив заходи з поліпшення фінансово-господарської діяльності Луцького підприємства електротранспорту. Серед них - оптимізація кількості працюючих, зміна тарифів і маршрутів. Про це інформує репортер «Волинських новин».
Зокрема, на підприємстві планують зменшити експлуатаційні витрати шляхом оптимізації кількості працюючих на транспортну одиницю та зменшення розміру преміювання. Також тарифи на всі види перевезень, що здійснюються депо, доведуть до економічно обґрунтованого рівня. Керманичу підприємства Костянтину Патракеєву доручили зменшити використання послуг інших організацій, підприємств. Також йому потрібно розробити та внести на розгляд міської ради проект програми безперебійного функціонування підприємства електротранспорту.
Додатково затвердили зміни до мережі тролейбусних маршрутів. Наприклад, маршрут №13 ліквідовується, а транспортні засоби з нього залучатимуть на прибуткові маршрути -  № 8 та № 9.
А ось департаменту соціальної політики Луцькради потрібно створити комісію для розрахунку коефіцієнта співвідношення кількості пасажирів-пільговиків та пасажирів, які оплачують проїзд. Також цьому департаменту доручено розробити на винести на розгляд міської ради проект рішення про порядок надання права на пільговий проїзд у громадському транспорті загального користування у місті Луцьку.
Директор ЛПЕ Костянтин Патракеєв зауважив, що у депо працюють 24 особи адміністративного персоналу та 80 осіб – виробничого персоналу.
Перший заступник луцького міського голови Лариса Соколовська зауважила, що питання про кількість працівників на підприємстві «значно роздули», мовляв, наче на підприємстві працює «гвардія без роботи». «Реальність зовсім не така. Це серйозне підприємство», - зазначила Соколовська.
За словами луцького керманича, тролейбусне депо минулоріч направило до бюджету 8 мільйонів 200 тисяч гривень, а усі приватники-перевізники – близько 2 мільйонів.
Також луцький очільник доручив муніципальній міліції перевіряти наявність квитків у громадському транспорті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus