USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» - «Металург» Запоріжжя - 2:0

1 Грудня 2013 18:49
У перший день зими на луцькому стадіоні «Авангард» відбувся останній офіційний матч 2013 року між командами «Волинь» та «Металург» Запоріжжя. Лучани перемогли з рахунком 2:0.

Минулий тур приніс суперникам по одному заліковому балу. Лучани в гостях не дотиснули «Таврію» (2:2), а запоріжці «відпустили» «Зорю» (1:1), показавши непогану гру. Обидвом командам було за що боротись.

Команди вийшли на поле в таких складах:
«Волинь»
74 Артем Кічак
3 Сергій Сімінін
6 Ванче Шиков
8 Дмитро Немчанінов
10 Ерік Біквалфі
11 Редван Мемешев
15 Флорентін Матей
19 Алессандро Селін
20 Мішель Бабатунде
23 Богдан Шершун
88 Ігор Скоба

«Металург» Запоріжжя
1 Максим Старцев
2 Андрій Сахневич
3 Саша Баліч
7 Іван Матяж
8 Олександр Максимов
9 Віталій Гавриш
11 Олексій Годин
17 Андрій Нестеров
21 Юрій Штурко
30 Пассос Лео
36 Дмитро Юсов

Судив матч арбітр з Києва Іван Бондар.

З першої хвилини матчу була помітна перевага «Волині». На першій хвилині матчу провалився центр поля у гостей, і Біквалфі мало не вибіг по центру на зустріч зі Старцевим, лише в останній момент в підкаті встиг підстрахувати своїх центральних захисників Штурко і вибив м'яч з-під ніг румунського півзахисника «Волині».

А вже на 19-ій хвилині матчу рахунок відкрив гравець луцької «Волині» Ерік Бікфалві. Рахунок 1:0. Мемешев з лівого флангу з правої ноги м'яко навісив в район 11-метрової відмітки, там Біквалфі зіграв на випередження, і, не даючи м'ячу опуститися на землю, одним дотиком відправив м'яч в найближчу дев'ятку воріт.



Біквалфі справа від кутового прапорця подав м'яч під удар Сімініну, і Сергій мало не влучив в ближній кут на 29-ій хвилині.

На 43-ій хвилині Нємчанінов навісив зі штрафного з лівого флангу, верхову боротьбу біля воріт Старцева виграв Селін, але сильним удар не вдався, і Старцев легко впіймав м'яч.

З рахунком 1:0 на користь господарів команди пішли на перерву.

Після швидкого розіграшу стандарту на 48-ій хвилині запоріжці вивели на ударну позицію Юсова, але удар молодого хавбека з гострого кута потрапив в сітку воріт лише з зовнішньої сторони.

На 50-ій хвилині волиняни запустили в забіг в вільну зону Селіна, Старцев вийшов за межі штрафного майданчика, нападаючий «Волині» прокинув м'яч повз нього і відправив круглого в сітку вже порожніх воріт. Рахунок 2:0.



Біквалфі розрізною передачею запустив м'яча в штрафну гостей на Немчанінова. Дмитро пробив, але м'яч пролетів над перекладиною.
Незначною перевагою на полі заволоділи гравці запорізького «Металурга» наприкінці матчу, але відквитати хоча б один м'яч їм не вдалось. Отже, матч закінчився з рахунком 2:0 на користь господарів.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ігор Показати IP 1 Грудня 2013 20:34
молодці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus