USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинські чиновники заявили на майданівців у міліцію

4 Грудня 2013 10:51
Працівники Волинської ОДА поскаржилися правоохоронцям на те, що їх не пускали на робочі місця.

Нагадаємо, учора, 3 грудня, роботу Волинської облдержадміністрації заблокували більше 1,5 тисячі учасників євромайдану. Протести розпочалися з 7 ранку, тож люди, які працюють в установі, не змогли потрапити в будівлю.

Прокурор області Андрій Парака повідомив, що учора до правоохоронних органів надійшло кілька десятків заяв від працівників облдержадміністрації. Чиновники і посадовці скаржилися на те, що їх не пускали на роботу.

Зі слів прокурора, нині проводиться досудове розслідування, зважаючи на заяви, які надійшли.

Крім того, він спростував інформацію, що міліція начебто тисне на працівників облдержадміністрації. Зі слів Андрія Параки, людей не змушують в заявах вказувати прізвища лідерів мітингувальників, звинувачуючи їх у тому, що не змогли потрапити на роботу.

Він нагадав, що законодавство України передбачає відповідальність за захоплення державних або громадських будівель чи споруд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
правильно Показати IP 4 Грудня 2013 11:04
Правильно, розігнати все це зборисько і працювати, а не вистоювати теплі крісла .
правильніше Показати IP 4 Грудня 2013 11:10
Один уже наробив за компом, як кіт на глині
Роман Показати IP 4 Грудня 2013 11:14
Не пускала міліція щоб "не створювати провокацій", а людей змушують писати пояснюючі, в яких вказано, що не пускали в будівлю саме мітингувальники.
Андрій Показати IP 4 Грудня 2013 13:54
Прослухавши виступ го,ловного міліоценера в області, був приємно здивованиий послугою яку надає наша міліція.Цікаво ,це тільки в нашій області чи по всій країні?Виявляється, що для того,щоб подати заяву ,слідчого чи представника міліцїї,можна викликати за місцем знаходження заявника,як це було зроблено з чиновниками ОДА.
Волиняка Показати IP 4 Грудня 2013 16:31
ага! не пусти Гузя, він всіх порозносить... Гузь на майдані сьогодні може 25 % правди і сказав, все інше брехня "пОЛІТИК" одне слово...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus