USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські матері, «як вовчиці, готові роздерти тих, хто бив дітей на Майдані»

1 Грудня 2013 14:37
«Я вчора плакала…», - кажуть жінки, які прийшли на Театральний майдан Луцька сьогодні, 1 грудня. Події позаминулої ночі у Києві згадують зі сльозами на очах.

Материнські серця не витримують, - переконують пані, що прийшли на Народне віче. Молоді юнки й жінки поважного віку, коли говорять про події ночі 30 листопада, не можуть стримати сліз.

Нагадаємо, 30 листопада о 4 ранку, загін спеціального призначення «Беркут» силою розігнав мітингувальників з майдану Незалежності у Києві. Чимало людей отримали травми. А сьогодні, 1 грудня, відбувається загальноукраїнське Народне віче.

«Я з 5 ранку телевізор дивлюся. Я плакала. Не можу про це говорити, бо піднімається тиск, і мушу пити таблетки. Якби все було мирно, я б, може, й не пішла. Але за тих дітей, яких побили – я вийшла. Хай мене б’ють. Я вже не можу на це все дивитися», - каже пані Валентина.

«Я за Євросоюз і проти нашого президента. Мами їх розірвуть. У мене самої діти. Чого-чого, але такого я не очікувала. Під час Помаранчевої революції нічого подібного не було. Я вважаю, що президентові зараз треба встати і сказати: «Я вас поважаю, я вас люблю. Я йду». Якщо він цього не зробить, то він не поважає свій народ», - розповідає Світлана.

У декого емоції вже, як то кажуть, б’ють через край. Мовляв, учорашні події – остання крапля в чаші терпіння.

«Якщо будуть чіпати дітей, якщо гинутимуть наші діти, то ми, мами, як вовчиці підем. Ми обірвемо все, що можна й не можна. Материнський інстинкт – найсильніший. Як можна таке допустити, коли б’ють дітей!» - не стримує емоцій керівник громадської організації «Волинська обласна організація приватних роботодавців торгівлі і комерційної сфери» Тетяна Іовенко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідусь Показати IP 1 Грудня 2013 15:08
Йдіть "роздеріть" безпритульних собак, що кусають наших дітей!!!
я до дідусь Показати IP 1 Грудня 2013 20:17
Відстоювали наші з Вами інтереси, поки Ви "сопіли" в дві дирки. А тепер грубо. Придурку в тебе діти є? Дивись що пишеш!
Сергій Показати IP 1 Грудня 2013 15:44
Точно дурдом
Сергій Показати IP 1 Грудня 2013 15:50
і що ж ваші діти там робили, в 4 ранку
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2013 19:09
Не треба без потреби випускати дітей на майдани. Тоді не прийдеться плакати. Чому діти повиходили в захист торгашів? Угода - це лише торгівля і все!!! Дітей надурили? То чому ж діти з батьками не вийшли проти тих хто їх надурив? Чому почали робити протизаконні дії? Ті дії які зараз роблять митингувальники з кожним кроком відштовхують країну від Євросоюзу. Саме тут треба кричати Ганьба! Чому ви всі захищаєте своїми діями олігархів, якщо кричите що ви проти?
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2013 19:11
Чесно, не дочитав останній абзац. Після свого попереднього коментаря ще раз впевнився в своїй правоті: "керівник громадської організації «Волинська обласна організація приватних роботодавців торгівлі і комерційної сфери» Тетяна Іовенко". Цим все сказано!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus