USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волинські міліціонери затримали фанатів «Динамо» і «Волині»

11 Березня 2013 12:06
Правоохоронці затримали 24 вболівальників ФК «Волинь» та «Динамо», які планували влаштувати між собою бійку на вулиці Потебні у Луцьку.

Про це повідомив начальник управління МВС України у Волинській області Олександр Терещук під час прес-конференції 11 березня.

За словами головного правоохоронця Волині, вчора у Луцьку міліціонерам вдалося запобігти невеличкому інциденту за участі фанатів ФК «Волинь» та «Динамо», які прибули до Луцька на футбольний матч. Так, вболівальники обох футбольних клубів, за їхніми словами, домовилися «поборотися». «Це реально готувалися до бійки», - зазначив Олександр Терещук.

«Міліція прибула вчасно, затримали 24 людини. Відносно 15 склали адміністративні протоколи», - розповів правоохоронець.

Щодо неповнолітніх учасників запланованої бійки, Терещук повідомив, що у міліцію викликали їхніх батьків. «Діти передані батькам, з ними проводиться робота. Є моє доручення начальнику кримінальної міліції по дітках. Також зв’язалися з соціальними службами. Дітьми також повинні займатися і вияснити, чому вони там знаходилися під час цієї бійки», - зазначив він.

Окрім того, Терещук додав, що на матч прибули й фанати львівського ФК «Карпати», утім, участі в інциденті вони не брали.

Загалом, зі слів головного міліціонера області, грубих порушень громадського порядку через матч не було, і кримінальних проваджень правоохоронці не порушили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
??? Показати IP 11 Березня 2013 12:20
А чого вболівальників ФК «Динамо» занесло аж на Потебні?
Потебні Показати IP 11 Березня 2013 13:39
Бо там парк є, і місце таке нелюдне (можна товктися). Сам колись туда на стрелку запрошував!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus