USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вибори демократи програли, – Бондар

26 Жовтня 2010 14:46
Екс-кандидат на посаду луцького міського голови Володимир Бондар прийняв рішення зійти з перегонів тому що не впевнений у легітимності виборчого процесу і його результатів.
Про це він повідомив 26 жовтня під час прес-конференції.
Він зазначив, що відчув практично усі недоліки виборчого законодавства. І прогнозує, що недосконалість закону може вплинути як на хід, так і на результати виборів.
«Сьогодні територіальні комісії поставлені в такі рамки, коли вони не можуть працювати в законному руслі. Комісії не здатні в правовому руслі організувати виборчий процес. Легітимність цих виборів може бути поставлена під сумнів, і це найбільша і найнебезпечніша тенденція», – каже Бондар.
Він наголошує, що існують «чисельні виборчі порушення». Зокрема те, що в ТВК не завезені ще й досі бюлетені.
«Комісії не завжди позитивно, а в окремих випадках взагалі не реагують на порушення закону. Це не ставить під сумнів легітимність виборів і сам процес та результат на місцевих виборах. В такий спосіб формування органів місцевої влади проходить під нервовим кутом, і це не може не вплинути на результат», – зазначив Бондар.
Він каже, що це стало одним із факторів, які повпливати на його рішення зійти з перегонів на пост мера Луцька. Однак єцівець запевняє, що продовжить боротьбу за крісло депутата в обласній раді.
«Вибори в місті і області демократи програли… Моє рішення продиктоване тим, аби суб’єкти, які були на цих виборах і і будуть на наступних, зробили висновки», – коментує екс-кандидат у мери.
Говорити про те, що місцеві вибори є програшем демократичних сил, Бондарю дає підстави те, що не було консолідації зусиль та об’єднання. Мовляв, усі кандидати слугували власним амбіціям та бажанням отримати посади.
Він каже, що вів до останнього дня, зокрема й у понеділок 25 жовтня, перемовини з кандидатами Андрієм Козюрою, Анатолієм Грицюком, Євгеном Мельником, Богданом Шибою про те, аби визначити одного кандидата і консолідувати зусилля.
«Нервова і юридично не вмотивована робота комісій і амбітна поведінка лідерів політичних партій заставляє нас, людей, громадян, виборців йти одним шляхом, накресленим зверху. Я не хочу. Я буду вибирати свої лінію поведінку», – коментував Бондар.
Він зазначив, що не буде підтримувати жодного кандидата на посаду міського голови Луцька. Бондар підтвердив, що його рішення зійти з перегонів не пов’язане з тиском на нього чи його середовище.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Базиль Показати IP 26 Жовтня 2010 15:07
Скільки можна скиглити й перекладати проблему з хворої голови на здорову. Треба бути чесним і сказати, що 3% підтримки у Бондаря підказали йому втікати з виборів, щоб не опозоритись вже повністю. Якби хотів знятися гарно потрібно було оголосити про це напередодні, а не з переляку в останній момент підкинути власну заяву. Просто Бондар уже не важковаговик, а звичайний аутсайдер. Що і потрібно було доказати. Бо люди не вірили і не вірять у партію Балоги.
михаил Показати IP 26 Жовтня 2010 15:12
заплатили ....получид деньги...и решил отказаться....вот так все и продают:))
о! Показати IP 26 Жовтня 2010 15:21
ги) і чьо мовчимо? коментатори? на мою думку це "гідний" крок. але не до кінця) будь він таким принциповим то й в обласну не йшов би) а так... просто зрозумів що поки місце не по зубам.) пряма мова В.Н.Б.: - З іхніми блін наєздами....:( кінець прямої мови.
))) до о! Показати IP 27 Жовтня 2010 13:32
а що тут скажеш? дурних нема, всі все чудово розуміють. Петельку на шию - знімешся як мілєнькій. Як це з одеським Гончаренком зробили, наприклад. Теж чомусь обмежився обласною радою ))) нікого ніколи не треба ламати через коліно. буде гірше тим, хто ламає. до них не доходить, що вони таким чином Шибині шанси підвищили утричі?
? Показати IP 26 Жовтня 2010 16:22
Хто наступний?
))) до ? Показати IP 27 Жовтня 2010 13:33
вже ніхто. 25 був останній день.
дідо Показати IP 26 Жовтня 2010 17:49
цікаво,чи шантажнули бондара ?...педофілією чи підарестією ? зїйшовши з виборів ,Бондар киданув своїх виборців...
демократ Показати IP 26 Жовтня 2010 18:03
Демократами на цих виборах і не пахне. Не має достойної альтернативи Романюку. Але можна було б просто прагматично домовитися Шибі з Бондарем і не дати косомолу повернутися в Луцьк. Шиба вже так вірить в те, що він "месія" і прийшов в цей світ спасти Україну, що логічно мислити вже не може, а його штаб (Іванюк, Радавська, Гузь і Пирожик), самі розумієте. От і маємо! Молоді і прогресивні лідери! Виростайте скоріше, а то з Луцька вже 20 років сипиться порох від тих стародурів!
Понтар Показати IP 26 Жовтня 2010 18:53
Бондар просто слабак.
M Показати IP 26 Жовтня 2010 19:04
Що киданув, то точно. За нього точно би хтось проголосував. А так, він здався, типу - "ну вас лєсом, мені пагано, я більше не витримую". Він забув про свою відповідальність перед людьми. Він не виконав свого слова, принаймні того, що йде на вибори, цим він обманув своїх виборців. Навряд чи хтось буде голосувати після цього за нього наступного разу, хіба тільки недоумки.
ЛітРедактор Показати IP 26 Жовтня 2010 20:29
А хто ж буде утеплювати багатоповерхівки????))
Helge Показати IP 27 Жовтня 2010 00:26
Все-таки, какие они прикольные - эти провинциальные "политеГи"))) Для особо одаренных, таких как Бондарь и стоящему за ним Васе (не будем уточнять его хвамилию), областной прокурор не так давно провел показательную пресс-конференцию, где непрозрачно намекнул на то КАК себя надо вести - с первого раза не дошло!)))) Оно и понятно - одно дело быть "крутым" в местном курятнике - там где круговая порука и тотальная коррупция, другое дело - тявкать на ВЛАСТЬ (как бы она не называлась сегодня). Поэтому, вчера в "Приватбанке" показательно состоялась вторая часть "марлезонского" балета, когда провели выемку банковских документов фирм, которые спонсор Бондаря "перевел" на Житомирщину, а их документацию ныкал в бизнес-центре на Винниченка и прочих кабинетах адвокатов и депутатов)))) И мы не удивимся, если еще в этом году, кое-кого еще и показательно арестуют - что бы другим веселее доходило - кто в доме хазяин))))
Олександр Пиза Показати IP 27 Жовтня 2010 00:36
Helge "Knoves The Score" - так кажуть і Великобританії. Але якось попахує НАЦИЗМОМ...
Helge до Олександр Пиза Показати IP 27 Жовтня 2010 08:45
Нацизмом!? )))Тогда уж скорее антисемитизмом и ксенофобией - давайте еще вспомним отчество Бондаря и сделаем еще какие-нибудь выводы...)))) Впрочем, отбросив шутки в сторону, очень симптоматично, но интересно, что Вы, Саша, отреагировали )) Глядя на луцкие плакаты "Фронта змін" с лицами юных и пламенных борцов за демократию вроде Кварцяного и Кравчука, рука автоматически тянется взять слово "змін" в кавычки и посочувствовать Вам лично))). В Луцке является секретом Полишинеля тот факт, что "финт ушами" в виде Кварцяного, которого Вы вставили в список, это всего лишь попытка разложить некие "политические" риски известных в Луцке и в его окрестностях околофутбольных бизнесменов, с которым и будут устойчиво ассоциироваться все Ваши "зміни")). Вот такое оно "knoWs the score"....
Електорат до Helge Показати IP 27 Жовтня 2010 10:12
Helge, здивували ви мене своїм "здравомислием". А то враження таке, що всім тут пороблено. І задавнено. Політики, у виборців ви викликаєте огиду. Невже це так важко: подивитися в дзеркало і зробити висновки? Досить пхати рила до корита! Ви нам набридли.
міля Показати IP 27 Жовтня 2010 07:19
А що тепер буде з "ЄЦ"ом? Похоже те що з Бондарем. От позорники. У його напевно не було розуму, щоб стільки бобла викинути і знятися. За ці гроші краще свій довгобуд-кормоцех у Гаразджі добудував би.
Журналіст Показати IP 27 Жовтня 2010 07:40
Містер Пиза! Видайте словник крилатих висловів, як говорив відомий англійський політик, "старої сифілісної суки Англії". Нехай читають дебіли - дописувачі волинських інтернет-газет. OMNIA MEA MEKUM PORTO
Читач Показати IP 27 Жовтня 2010 08:58
Helge, очевидно, недавно приїхав з Москви в якості політтехнолога з команди Павловського. Так і розсипає цитатами і зворотами мови на кшалт марктвеновського починаючого журналіста, який писав, як "ранней весной гусаки метают икру". "Полишинель", "фит ушами"... Видайте ще щось цікаве.
))) до Читач Показати IP 27 Жовтня 2010 13:34
я теж люблю його читати ;-)
Helge до ))) Показати IP 28 Жовтня 2010 13:16
)) Я сам люблю себя читать......
Helge до Читач Показати IP 28 Жовтня 2010 13:32
К моему глубокому сожалению, очень не комфортно видеть узость кругозора и интеллектуальную убогость некоторых пишущих))) - за последние лет 15 система образования "постаралась" не на шутку - банальные и понятные выражения и идиомы, на кшталт - "секрет Полишинеля" или "финт ушами" (это я акцентировал внимание на "достижениях" Кварцяного в футбольной сфере) УЖЕ кажутся окружающим изысками столичных политтехнологов.... Скушно.....
Правдоруб Показати IP 27 Жовтня 2010 11:36
Це ще раз підтверджує, за кого не треба голосувати. Романюк, Грицюк, Шиба, Мельник, це люди політичної сиситеми, які не мають особистого бачення, а тим більше прийняття рішень.
))) до Правдоруб Показати IP 27 Жовтня 2010 13:36
а що робити? хтось з них стане мегом. треба домовлятись з тим, що є.
Політугруповання "Павуки ім. Світлої памяті восьминіга Пауля." Показати IP 27 Жовтня 2010 15:46
ЗАЧЕМ ВАЛОДЬКА ЗБРИЛ? Варіанти: 1. Уси 2. Бораду 3. Брови 4. Бабла вірна відповідь 1 числа.)
Золоте руно Показати IP 27 Жовтня 2010 15:57
Як стало відомо в меню: Український борщ - восьминіг Пауль з моською капустою. безкоштовне частування. Прокуратура ж попереджала?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus