USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Виручка луцьких тролейбусників зменшилася втричі

2 Листопада 2009 12:46
За вихідні дні, відколи працівники луцького тролейбусного депо вийшли на маршрути, виручка зменшилася у три рази. Про це у коментарі «Волинським новинам» 2 листопада розповів директор Луцького підприємства електротранспорту Костянтин Патракеєв.
Він зазначив, що кількість виручки значно зменшилася, адже раніше у вихідні її розмір сягав близько 50-60 тисяч гривень. Зменшення кількості виручки Костянтин Патракеєв пов’язує із введенням карантину в обласному центрі Волині.
Також Патракеєв зауважив, що, наразі, на маршрути вийшли усі тролейбуси і маршрутні таксі Луцького підприємства електротранспорту. Щодо виплати заробітної платні, то керівник зазначив, що потрібно виплатити ще десь третину зарплати за липень. Сьогодні, за його словами, тролейбусникам перерахують 400 тисяч гривень.
Директор підприємства електротранспорту констатує: на їхньому рахунку немає коштів. Адже гроші, що надходять, одразу перераховуються працівникам. Костянтин Патракеєв у відповідь на запитання, скільки коштів уже потрапило до тролейбусників, відповів, що не обраховував загальної суми. Проте озвучив цифри: «480 тисяч плюс 200 тисяч гривень плюс 290 тисяч гривень».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 2 Листопада 2009 18:01
А в них була виручка???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus