USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Яким повинен бути поліцейський. Думка лучан

15 Серпня 2015 22:00
Сучасні поліцейські повинні мати хорошу фізичну підготовку, виконувати поставлені завдання і бути людяними, – переконані лучани. Про це повідомляє Громадське. Волинь.

Серед інших рис, які мають бути притаманні правоохоронцям, вони називають вихованість, чесність, справедливість, адекватність, оперативність і незалежність від керівництва.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що заяв у патрульну поліцію Луцька вже більше, ніж кількість місць.


ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: ПАТРУЛЬНА ПОЛІЦІЯ ПОКАЗАЛА СВОЮ ВІДМІННІСТЬ ВІД МІЛІЦІЇ. ІНФОГРАФІКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анатоль_ Показати IP 15 Серпня 2015 22:05
А може ми разом з панею Наталко Семенівно також хочемо стати поліціянтами у Нововолинську та боротися з корупцією та хамством на вулицях . Хто нам заборонить? Га?
Василь М. Показати IP 16 Серпня 2015 08:42
Я багато років вожу автомобіль і хотів би, щоб новостворена поліція мала такі риси : - вище вимог закону вони нічого-нікого не бачать і не чують, незалежно від марки авто. і від посвідчення яке показують, вихованість, чесність, справедливість, адекватність, оперативність і незалежність від керівництва. / Пока це фантастика,да... /
Іванна до Василь М. Показати IP 17 Серпня 2015 14:58
Василь, а чому це Фантастика???? Я думаю це можливо!!! Це залежить від того, які особи туди йдуть! Тому що для когось це "прикол", а для інших - це справжне бажання змсінити нашу країну, щоб підростаюче покоління вже починало жити так як потрібно!
Панас Показати IP 16 Серпня 2015 09:45
Обіцянка цяцянка а полішуку радість
ДАВНО Показати IP 16 Серпня 2015 11:20
головне щоб у них як в сьогоднішніх небуло (діареі)
Волинь Показати IP 17 Серпня 2015 21:16
Якщо змінимо систему, а не морди, то буде результат. Леся Гонгадзе (мати Георгія Гонгадзе ) після безкінечних поневірянь з правоохоронцями сказала : у міліції та прокуратурі працюють одні покидьки. Хочеться вірити, що скоро можна буде гордо сказати : в міліції та прокуратурі працюють висококваліфіковані фахівці. Слава Україні !
Вероніка Показати IP 5 Червня 2023 16:18
Так само

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus