USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Якими матчами у Луцьку закінчиться волейбольний сезон

26 Квітня 2016 18:59
Три дні в обласному центрі Волинської області відбуватимуться матчі другого туру фінального етапу жіночої Суперліги з волейболу серед команд другої четвірки.

З 27-го по 29-те квітня у Луцьку між собою зіграють луцький «Континіум-Волинь-Університет», вінницький «Вілозгра-Медуніверситет», рівненська «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» та чернігівський «Педуніверситет-ШВСМ».

Після першого туру беззаперечними лідерами є луцька команда. Проте головний тренер волинянок Богуслав Галицький перестрахувався, дозаявивши колишніх гравців команди, які зараз виступають в іноземних чемпіонатах Юлію Молодцову та Анну Степанюк.

«Вони виходитимуть за потреби. Першочергово старатимемося награвати наших гравців. В цих матчах ми маємо навчитися грати плей-оффи, кубкові ігри, щоб до наступного сезону підійти в повній бойовій готовності. І справа тут зовсім не в п’ятому місці. Наша молодь – перспективна, але нестабільна. Ми можемо показати класну гру з «Хіміком» чи «Сєвєродонецьком», а програти «Регіні». Аби таких перепадів не було надалі, ми повинні навчитися грамотно грати», - розповів головний тренер лучанок Богуслав Галицький.

Розклад матчів другого туру

27 квітня

14:30 - «Регіна-МЕГУ» - «Білозгар-Медуніверситет»

17:00 – «Континіум-Волинь-Університет» - «Педуніверситет-ШВСМ»

28 квітня

14:30 – «Педуніверситет-ШВСМ» - «Регіна-МЕГУ»

17:00 - «Континіум-Волинь-Університет» - «Білозгар-Медуніверситет»

29 квітня

10:00 - «Білозгар-Медуніверситет» - «Педуніверситет-ШВСМ»

12:00 – «Регіна-МЕГУ» - «Континіум-Волинь-Університет»­­
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus