USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

З першим снігом виявилось, що комунальники Волині не готові до зими

25 Листопада 2013 15:55
Ковельське комунальне підприємство «Добробут» не встигає підготувати своє господарство до зимового періоду, - повідомляє «ПроКовель». Зі слів його директора Олександра Гудованого, наразі в гаражах залишається не відремонтована техніка, не вистачає запчастин, паливно-мастильного матеріалу залишилося на лічені дні.
Однак, як з’ясувалося, найбільша проблема «Добробуту» навіть не в цьому, на підприємстві катастрофічно не вистачає водіїв транспортних засобів. Головний комунальник міста Олександр Балак запропонував Олександру Гудованому звернутися за допомогу до Ковельського міськрайонного центру зайнятості населення. А той йому відповів, що так і зробив, однак у службі зайнятості нічим не змогли допомогти.
Проте, не зважаючи на численні проблеми, які щільно обліпили підприємство, «Добробут» за жовтень отримало прибуток 8,9 тисячі гривень. А ще - зуміло виплатити за липень заробітну плату людям, а місячний фонд підприємства становить 161 тисячу гривень, та зменшило більше ніж на 20 тисяч гривень кредиторську заборгованість. Однак, коли ж КП буде виведено із збиткового стану, його керівник Олександр Гудований відповісти затрудняється. Лише акцентує на тому, що завантаженість господарства цілком залежить від замовлень міста та фінансування проведених робіт, де замикає ланку - казначейство.
Зі слів мера міста Олега Кіндера, люди місяцями не можуть на руки отримати свої кровно зароблені гроші, тому що казначейська служба затримує виплати, також довелося призупинити роботи з ремонту доріг, житлового фонду, насувається фінансовий голод і на міське управляння освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus